Z Misana odjíždí Hanika bez bodu

Jezdec týmu Red Bull KTM Ajo Karel Hanika po třech bodovaných závodech v Indianapolis, Brně a Silverstonu tentokrát závod nedokončil, když v devátém kole klání nejnižší kubatury Moto3 havaroval a musel ze závodu Velké ceny San Marina odstoupit. V průběžném hodnocení je brněnský závodník s čtyřiadvaceti body osmnáctý.

V kvalifikaci zajel Karel Hanika devatenáctý čas, což znamenalo start ze sedmé řady startovního roštu třídy Moto3. Nadějné vyhlídky dal Karlu Hanikovi a jeho týmu výkon v ranním zahřívacím tréninku, kde byl český závodník sedmý nejrychlejší. Samotný závod se ale nevyvíjel dle očekávání a brněnský jezdec potom, co v úvodu získal, začal postupně ztrácet až nakonec spadl.
Karel Hanika svůj výkon v Misanu stručně zhodnotil slovy: „No tak moc pozitivního toho za celý víkend opravdu nebylo. Každopádně se mi povedl warm-up a já se cítil na motorce opravdu skvěle. Bohužel v závodě to bylo úplně jinak a nemohl jsem se udržet soupeřů. Nastavení nebylo v těchto podmínkách tak dobré jako ráno. Teď už se hlavně těším do Aragónu.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist