Viňales pokračuje s týmem Calvo a na Husqvarně

Španělský jezdec Isaac Viňales prodloužil se svým stávajícím týmem Calvo smlouvu na rok 2015, kde bude závodit s motocyklem Husqvarna. Tým Calvo zatím jedná o svém druhém jezdci, ale už nyní je jisté, že španělská stáj má tovární podporu Husqvarny s jasným cílem bojovat o mistrovský titul.

Dnes průběžně sedmý Isaac Viňale odolal nabídkám konkurenčních týmů a nadále zůstává v nejnižší kubatuře mistrovství světa s týmem Calvo, který po úspěšné spolupráci s KTM bude nově závodit s motocykly Husqvarna. Viňales prodloužil do konce roku 2015 a jeho cílem bude od prvního závodu bojovat o mistrovský titul. Zatím má na kontě dvoje umístění na stupních vítězů a jeden start z první řady.
„Jsem moc rád, že budu pokračovat s týmem Calvo,“ řekl Isaac Viňales, bratranec Mavericka Viňalese z Moto2. „V tomto roce jsme spolupracovali velmi dobře a cílem pro nadcházející sezonu bude bojovat o titul a snažit se ho vyhrát. S týmem se cítím velmi dobře a právě z tohoto důvodu jsem odmítl nabídky některých dalších špičkových týmů, protože teď vím, že máme dobrou šanci dosáhnout našich cílů a bojovat o vítězství v každém závodě.“

„Rovněž máme podporu továrny Husqvarna, což je neméně důležité. Teď musíme co nejlépe uzavřít letošní ročník, abychom předsezonní přípravu zahájili v co nejlepší možné formě,“
dodal závěrem Isaac Viňales.

V týmu Calvo letos závodí také český jezdec Jakub Kornfeil. Zda s týmem prodlouží zatím není jisté a právě jméno druhého jezdce má tým Calvo oznámit v příštích týdnech.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist