Tým Maxe Biaggiho nastoupí příští rok s Aronem Canetem

Jméno Max Biaggi je všem fanouškům závodění na dvou kolech důvěrně známo. Ital slavil vítězství sériích Grand Prix a o něco později dobyl také superbikový šampionát. Dnes má svůj tým v juniorském mistrovství světa FIM CEV Repsol a příští rok pojede první sezonu v seriálu Grand Prix.

Prvním jezdcem Biaggiho týmu je Aron Canet, jehož podpis nyní tým oficiálně potvrdili. Španěl letos závodí v barvách stáje Estrella Galicia 0,0, kde mu v průběžném hodnocení patří šesté místo. V roce 2019 uvidíme Caneta závodit s týmem Max Racing, jenž bude spolupracovat s Schedl GP.

Značka Schedl GP je v Moto3 známa, jelikož pod jejich hlavičkou závodí Philipp Öttl. Letos jede Němec svoji poslední sezonu v nejnižší kategorii šampionátu, protože od roku 2019 bude součástí nového projektuTech3 v Moto2.

Biaggiho tým teď závodí v juniorském mistrovství světa FIM CEV Repsol Moto3 a jeho jezdec Marc Garcia je na průběžné desáté příčce. Pět bodů za Španělem figuruje český závodník Filip Salač, jehož v příštím roce uvidíme ve stejném týmu s Jakubem Kornfeilem.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 6 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Ritchy přispěl 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
skinny přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist