Kornfeil: Jsem si jistý, že zítra můžeme bojovat v desítce

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Samuel007 (376) napsal 12.03.2019 v 06:29

Pepo, jistě že Rado 2012 byl pohodář.
Ještě před pár lety psal fakt pěkné postřehy s velkou dávkou nadhledu.
Bohužel alkohol dokáže během několika let pití sežrat 10% mozkové hmoty. . .

smiders666 (242) napsal 10.03.2019 v 13:50

Aralyon: Máš pocit, že tady Unavix uráží každého, kdo má odlišný názor, je vulgární a verbálně agresivní? To je to, co sem nepatří.

desmo69 (638) napsal 10.03.2019 v 13:13

Od Kornfeila už delší dobu nic nečekám. Nepřekvapí ale ani neurazí. Být to třeba Chorvat tak snad ani nevím že tam ještě je. Je tam cca 150let a jen myslím 4 pódia. Být to na podřadných strojích tak tleskám, takhle je to málo. Někdo může říct šak je to Čech, má to těžký a blablabla...no, být to ale Španěl/Ital tak s totema výsledkama tam není dobrých 5 let. Kdo by mu to platil, když je dalších 10 ve frontě na jeho flek. Každopádně na Salače se těším a snad nedopadne tak nešťastně jako Hanika. Další kdo bude stát za větší pozornost je Vietti, vypadá sakra nadějně
Ps. Motorku mám takže tomu rozumím a mám pravdu!!

pedro37 (70) napsal 10.03.2019 v 12:53

To jsou zase názory tady.. já mám motorku, já jsem něco víc, můj názor je víc.. ty nemáš motorku, tvůj názor je nic Ne každej má v dnešní době potřebu na veřejnou síť zadávat osobní údaje jako odkud je, jakou nebo kolik má motorek a co má za přátele.. to je jedna věc.. druhá věc je ta, kolik zdejších diskutérů má zkušenost s okruhem.. z vlastní zkušenosti - něco jsem na motorce najezdil v provozu a pak jsem se měl možnost svézt několikrát přes agenturu na okruhu a to je úplně jinej svět.. takže při stejný logice bych mohl napsat, že kdo nejezdí na okruhu, nemá právo sem psát a pak si tu můžeme číst akorát příspěvky pár okruhářů.. Spousta majitelů motorek sem píše pěkný ... a příspěvky mimo mísu a naopak někteří, co možná na větší motorce nikdy neseděli, sem píšou celkem zajímavý příspěvky nebo názory..

Takže si vy tvrdý ostřílený bajkeři (myšleno jen na pár jednotlivců) strčte to vaše kádrování víte kam

1100Virago (3066) napsal 10.03.2019 v 11:36

aralyon 10:33: "každý, kdo se registruje na tomto webu v prve rade da na vedomi, ze vůbec a jakou motorku ma..."
A proto sis od registrace v roce 2012 nevložil do profilu jedinou motorku?

Rado_ (564) napsal 10.03.2019 v 11:04-1

Nikdo > motorky jsou stejné... tak jo, to mi asi stačí. Jak zde bylo už nevím kým psáno, užij si život ve své bublině. Budeš to ty, kdo dřív nebo později bude nucen vystřízlivět, pokud budeš stát o objektivní zhodnocení - což ale netvrdím.

Neříkám, že jsme znalec sportu, ale fakt kdy ti "bajkeři teoretici" mají názory nejvíce nekritické a brání se objektivitě, tohle je prostě fakt, nic víc a nic míň. Opět mi vkládáš do úst něco, co jsme neřekl, pouze konstatuji FAKT který není mým faktem. Porovnej si dikci a "uvažování" (silné slovo asi) přispěvatelů s motorkou a bez ni. Opět OBJEKTIVNÍ fakt, který se Ti nehodí do kránu, nikoliv můj výmysl. Z mé strany vše

josef58 > já s Tebou problém nemám, číslo na mě má PityGPX

josef58 (837) napsal 10.03.2019 v 11:04

Jen se vyjádřím k Radovi.
Potkal jsem se s ním na WSBK 2012. Společně s ním, mambou54-dej mu Pán Bůh věčnou slávu, Pitym a janem26 pokecali u stolku v depu u Efenbertu a pili jejich pivo. Jo, pohoda, dlouho jsme besedovali, dokonce propásli i představení-podpisovku všech továrních jezdců.
Měl jsem na něj i telefon, když přijeli ruští motorkáři snad v roce 2015 do Brna, chtěl jsem se s ním setkat, ale už jsem se nedovolal. Po titulu v MotoGP 2015 na mě dost špatně reagoval, tak nereaguji. Ale to setkání na SBK 12 v Brně bylo perfekt. Takže asi tak

Nikdo (126) napsal 10.03.2019 v 10:53

Rado: Prober se, ty motorky jsou stejné, neexistuje lepší a horší motor, rámy jsou mezi stájemi téměř identické, jediné, co je jiné, je podpora a výjimku může mít Ajo, případně obecně tým, který je napojen na fabriku.

To Aralyon a Rado: Jestli jsem to správně pochopil, tak to, že máte jednou za čas v ruce řídítka vás pasuje do role znalců motocyklového sportu. Ne já, ale vy jste směšní, protože chcete radit Jágrovi, když jste si byli už letos dvakrát zabruslit na rybníku. Nejprve si nastudujte pravidla pro rozdělování motorů a podpru týmů, ale to nezískáte za řídítky, ale bohužel na gauči u počítače. Nerozmíte motocyklovému sportu, to jest pravdou, ale hloupé těžko přesvědčíte, že jsou hloupí...

aralyon (59) napsal 10.03.2019 v 10:44

@smiders666 - to tvoje plus na příspěvek Unavixe byl omyl? Pokud ne, tak je fajn, jak ses nyní odkopal v tom ze tva zaujatost vuci Radovi je pouze v osobní rovine, protože v te obsahove i pokud jde o způsob vyjadrovani jsou oba diskuteri v 99 procentech stejni - spice bych rekla, ze uživatel Unavix je vuci Kubovi mnohem tvrdsi.. Na druhou stranu je dobře vedet s jakym pokrytcem mame tu cest. Takze tak nejak

Rado_ (564) napsal 10.03.2019 v 10:36-1

Nikdo > Jsi směšný. JK má (a zdaleka ne poprvé ve své kariéře) jednu z maximálně tří nej motorek v poli a nejlepší možnou týmovou podporu. Z mé strany vše. Házet perly sviním je ztráta času, užij si to sebechlácholení. Jsi to jen Ty kdo sebe sama obelhává. Budíž Ti ten sebeklam ode mě ze srdce přán.

genetik (45) napsal 10.03.2019 v 10:35

V 10 snad ano,ale těžko v první pětce a to je sakra rozdíl - kecy a výmluvy pokračují

aralyon (59) napsal 10.03.2019 v 10:33

@smiders - napsala jsem jeden jediny příspěvek který ctu zleva doprava ale zadne svoje invektivy nevidim...RADO zde ZACAL napadat ostatní? Coz takhle rozlisit pricinu od dusledku a precist si diskusi v casosbernem sledu? Potom by to ale vypadalo jinak, chapu….

@Nikdo - každý, kdo se registruje na tomto webu v prve rade da na vedomi, ze vůbec a jakou motorku ma. A i kdyby to někdo s vlastním bajkem v garazi neudelal, ta rozhodne není nahoda ze ti co ji v profil uuvedeni nemaji se zde projevuji... kulantne receno "stejne". Není nahoda ze kriticke (alias objektivni) mnazory na Kubu zde mají motorkari co sami jezdi pactihle mají podstatu motorkareni ve vlastnich prožitcích. Kdezto ti nesoudni jsou hlavne gaucovi teoretici pro které je TV obrazovka to jedine co je s motorekami spojuje. That´s all….

Nikdo (126) napsal 10.03.2019 v 10:30

To Rado_: Ano, shazuješ, protože nejsi schopen objektivně zhodnotit ani materiál, ani možnosti.
Služebně nejstarší v této kubatuře nic neznamená, nejsme v Japonsku, nehrajte tu na to, že díky rokům bys měl dostat nějakou pozici zadarmo, takže ano, je to mírná výhoda, že Tě nic nemusí překvapit, ale nedělá to z Tebe žádného superfavorita.
A k materiálu - jak jsi přišel na to, že je nejlepší? Jede špičkový tým, ale ten je srovnatelný s jinými, rozhodně nestojí o úroveň výš než ostatní (to třeba stojí Ajo a podívej se na výsledky třeba vloni).
Takže z hrušky dolů, prostě je tam na úplně stejné úrovni dalších 10 borců. A já jsem rád, že mezi ně JK patří.
Pokud má někdo pocit, že je to tak, že díky věku a srovnatelnému týmu s ostatními, musí nutně jezdit pokaždé bednu, tak jste naivní, jako děvče, co si myslí, že po první puse si ji vezme...

Nikdo (126) napsal 10.03.2019 v 10:22

To Aralyon: Prosím Tě, můžeš mi nějak objektivně říct, jak poznáš, kdo má motorku a kdo ne? A co je to za měřítko? Připadá mi, že je to podobné, jako kdyby každý, kdo chce rozumnět hokeji musel bruslit na rybníku. Přestaňte tu hrát na to, že kdo má motorku, ví více, tak to je jen srandovní škádlení, protože to neznamená vůbec nic, věř mi.

unavix (595) napsal 10.03.2019 v 10:22+3

To sou zase výmluvy. Seš nejstarší, máš nejvíc zkušeností a jednu z nejlepších motorek. Takže se očekává že budeš každý závod jezdit o bednu!
Vše ostatní, jakékoli horší umístnění než top5 je o ničem!
Už se kurva přestaň vymlouvat a začni pořádně tahat. Chci Tě vidět jet o titul! A nejen já. Alibismus nikoho nezajímá.

smiders666 (242) napsal 10.03.2019 v 10:21

aralyon: Nebudu komentovat tvé invektivy a pouze se vyjádřím k “pohodové” diskusi. Pokud někdo permanentne a agresivně napadá každý jiný názor jako RADO, není to správné chování v rámci diskuse. A pokud jde o motorku, ano již ji nemám. Měl jsem ji pár let a prodal, když jsem založil rodinu. Jsem typ, kzterý jde na hranu a to by nedoppadlo dobře. )

Rado_ (564) napsal 10.03.2019 v 10:07-1+1

Nikdo > já zde Kubu shazuji? Kde proboha? To, že napíšu že je služebně nejstarší na (pokolikáté už?) možná nejlepší motorce v poli a jeho kariéra nemá za ta dloooooouhá léta žádný progres, že nemá žádné ambice, že se přes něj valí další a další jezdci s mnohem horší podporou je shazování? To je fakt! Prostě to zkousni! Jsi to (mimojiné) ty, kdo okolo sebe kope, ale touto hysterií skutečnost opravdu nezměníš!

aralyon (59) napsal 10.03.2019 v 10:04

@smiders666 - Jaký je rozdíl mezi tím, když zde jeden okomentuje opravdu objektivne zavodeni Kuby a navážíš se do nej a další minimalne tri se stejne názorově polozenymi komenty jsou dle tebe ´na pohodove note´?

Mimochodem, minimalne v jednom ma uživatel Rado_ pravdu. Nejvíce vuci nemu radikalni jsou ti co zrejme sami motorku nemaji (tebe nevyjimaje), a vzhledem k tomu ze vas oponent který vam tak lezi v zaludku ma na motorce najety desitky tisíc km si myslim ze je to on, kdo se smeje vam, nikoliv opacne

genetik (45) napsal 10.03.2019 v 10:03

S takovou motorkou by tam měl být automaticky každý jezdec - čekám hlavně na salače co předvede,ale moc si od něj neslibuju,turek bude asi o hodně lepší v celé sezóně. Nevím jak vy kluci tady,ale já mám pořád pocit,že naši kluci všeobecně ve všech třídách mají dost smůlu??!

Nikdo (126) napsal 10.03.2019 v 10:00

To Rado_: nemám sílu ani chuť reagovat tady na všechny, kteří se snaží výkony našich jezdců shodit. Jen s údivem kroutím hlavou nad tím, že jim vadí zejména výkony našich jezdců a jiní je nechávají v klidu. Myslím, že to, co vyčítají našim, by u těch, co dojíždí za nimi, měli vidět výrazněji. Ale holt naše nátura je již taková. V Německu by za JK a FS byli sakra rádi... Povedu diskusi rád s kýmkoliv, bude-li konstruktivní a bude-li z ní pro obě strany nějaký prospěch, třeba v názorovém posunu.

Byť si to nepřipouštíš, tak trpíš jakýmsi latentním zklamáním z výsledků JK, ale to je v pořádku. Pokud jsi tak kritický k JK, můžeš stejně zhodnotit všechny ostatní jezdce? Abychom nezjistili, že jsou všichni špatní a po prvním tréninku v sezoně vypadají, že měli potenciál na titul a teď to je spíše na okamžitou výpověď...

A k Tvému PS - fakt si myslíš, že motorkám může rozumnět jen ten, kdo na ní jezdí? A jak tady v diskusi poznáš, kdo motorku má a kdo ne? Já si třeba myslím, že Ty motorku máš (jinak by mi nedával smysl ten hloupý PS), jezdíš na ní, cítíš se jako valentino (schválně s malým v, aby si to někdo nevyložil, jako konkrétního jezdce), oprášíš kdejakou škodárnu na okresce, kolenem umíš brousit asfalt. Nebo jsi už dokonce měl ty pořádný koule a svezl se na okruhu, zaplatil si agenturní ježdění a konečně víš, jaké to je závodit. A nebo jsi fakt už jako profík a byl jsi se v rámci MTGP v Brně podívat v boxech a tam jsi všechno pochopil, víš, jak to je. A nebo víš co, řekni nám, jakou máš vlastně kvalifikaci, mlít tady ty nesmysly o tom, že JK nemá mít zájem sponzorů a fanoušků, protože asi jsi mnohem lepší analytik než ten sponzor. Nebo toho sponzora JK uplatil, aby ho podporoval? Něco jako "nechci slevu zadarmo"?

Také prosím o odpověď, děláš mi veselejší nedělní dopoledne.

Rado_ (564) napsal 10.03.2019 v 09:58

ricoras > OK, tak kde se zde VŠEOBECNĚ mluví o Mistru? Díky za citaci

ricoras (115) napsal 10.03.2019 v 09:57

Hm teď jsi mě to vysvětlil . Kde jsem psal že jsi ty osobně mluvil o Mistru světa to například nebylo vůbec o Tobě ale míněno všeobecně , no a s tím světákem jsi se trefil, jsem světák představ si, můj život je od dětství ve světě a o tom je i moje práce (Mimochodem jsem u Vás pracoval 10 let a vím své) .Ale staré pořekadlo praví moudřejší ustoupí tak že si piš glupoty jak chceš každý si udělá úsudek sám.

PawelZX (168) napsal 10.03.2019 v 09:52

Dobrá práce Kubo a týme! Moc se mi to líbilo. Vydržte v tom Kataru a něco urvete,mistr světa nemusí dnes vyhrát , ale něco urvat a půjde. Budeme fandit co to dá, ale ty musíš co můžeš. Je to první GP každej je nevybourenej. Hoši je to na vás, jste silný!

smiders666 (242) napsal 10.03.2019 v 09:49

Pro všechny kromě RADO: Chlapi, prosím nereagujte na RADA, nemá to žádný smysl. Všichni kromě něj sou zde na pohodové a přátelské notě, tak si to nekažme.

Rado_ (564) napsal 10.03.2019 v 09:47

Marosa > aby Ti žilka nepraskla... nebo spíše aby jo? Uhel pohledu

Marosa (643) napsal 10.03.2019 v 09:44+1

Dejte si toho rusáka do blokace a nemusíte číst jeho blbosti... Hned jak ho tu vidím tak se přihlásím a už od něj nic nemusím číst...

Rado_ (564) napsal 10.03.2019 v 09:43

Tencoje > uživatel registrován dnes 9:31. profil samozřejmě prázdný bez motorky. Kterápak duplicitní registrace jsi? Blbce děláš jen ze sebe... Jen dál do toho... než Tě admin smaže!

Rado_ (564) napsal 10.03.2019 v 09:29-1

Nikdo > Mindrák máš evidentně Ty, když příspěvky, které hodnotí JK opravdu OBJEKTIVNĚ označuješ za kopání. Mimochodem na ty, kteří dle tebe do dotyčného kopou (tři přispěvatelé) ty koule se do nich opřít nemáš? (aha, kde nic není...?)...

ad "jeho kůň nedosahuje supernej výsledků" - Můžeš mi říct, kdo je ten "můj kůň"? To bych rád věděl, protože v mých očích v MT3 takový jezdec vůbec není, ale člověk si zvykne na nádivy vkládající druhým do úst slova, která od oponenta nezazněly ani náznakem

Děkuji za odpověď

P.S.: Není náhoda, že nejvíce NEobjektivní a NEkritičtí "fanoušci" jsou ti, kteří sami motorku nemají. Njn, holt u nás je každý gaučák nejlepší trenér, kdepak nějaký Vrba nebo Hadamczik

Nikdo (126) napsal 10.03.2019 v 09:23

Milý Rado, ano, jsem člověk pozorný a inteligentní a proto u mě vzbuzuje pozornost kdokoliv, kdo je něčím zajímavý. Ty jsi zajímavý tím, že výkony JK Tě vůbec nezajímají, ale už jsi sem dal asi 5 příspěvků a všechny ostatní příspěvky, které do JK kopou, mají od Tebe "like".
Měl by ses léčit. Zamindrákovaný člověk, který je psychicky rozložen tím, že jeho kůň nedosahuje supernej výsledků, ale pouze super, tak to je smutné.
A díky Ricoras - úplně mě ta paralela s AKREM napadla.

Rado_ (564) napsal 10.03.2019 v 09:17

Georgio88 > aspoň se "lůza", která nemá dvě stovky na placenou nabídku bude moci koukat na Eurosportu, který jede stále na pozici 19E volně

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist