Alexis Masbou musí vynechat Misano

Francouzský jezdec Alexis Masbou utrpěl včera po highsideru zlomeninu stehenní kosti a byl převezen do nemocnice v Římě, kde zřejmě podstoupí operaci, která ho samozřejmě přinutí vynechat "GP Aperol di San Marino e della Riviera di Rimini".

24-letý Masbou je v současné době na šestém místě v šampionátu kubatury Moto3 a jeho nejlepší výsledek v této sezóně bylo druhé místo na Sachsenringu.
Francouz Masbou utrpěl pád při privátních testech na okruhu Vallelunga v Itálii, kde testovalo několik týmů Moto2 na nadcházející Misano GP - Marc VDS s Mikou Kalliem a Scottem Reddingem, Marcel Schroetter a Marco Coleandrea pro Team Desguaces La Torre a Italtrans s Takaakim Nakagamim a už zmiňovaný Moto3 tým Carretta Technology s Alexisem Masbouem.
Pro tým Caretta Technology je to už druhý případ zranění jejich pilota v krátké době, Australan Jack Miller - úřadující šampion IDM - musel rovněž vynechat brněnský závod kvůli zlomenině klíční kosti z Indianapolis a místo něho jel na Masarykově okruhu Ital Michael Ruben Rinaldi.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist