V Cadwell Parku si Jakub Smrž zranil zápěstí

Pádem ve druhém sobotním tréninku na osmý podnik sezony britského mistrovství superbiků v Cadwell Parku si český motocyklový závodník Jakub Smrž zlomil levé zápěstí a ještě v sobotu večer měl absolvovat operaci.

Jezdec týmu Millsport Ducati Jakub Smrž havaroval už v prvním tréninku a musel do zdravotního centra přímo na okruhu Cadwell Park. Tehdy nedošlo k žádnému zranění, třebaže motorka skončila na noze českého závodníka.

Bohužel ve druhém tréninku Jakub Smrž padá znovu, ale tentokrát už se to neobešlo bez zranění, protože mělo dojít ke zlomenině levého zápěstí a to hned ve dvou místech, což si vyžádá operační zákrok.

„Zatím je příliš brzy říct, zda bude zpátky v Doningtonu, ale ohledně návratu bychom mohli uvažovat nad Assenem," uvedl Steve Moore z Millsport Ducati pro bikesportnews.com. „Až do operace zápěstí si ale v tomto ohledu nemůžeme být jistí."

Závodní víkend v Donington Parku je na programu ve dnech 5. až 7.září 2014. Do Assenu zamíří britský superbikový šampionát přibližně za měsíc a to v termínu 19. až 21.září 2014.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist