Rapid Solicitors u týmu Paula Birda končí

Po třech úspěšných letech s týmem Paul Bird Motorsport Kawasaki je hlavní sponzor Rapid Solicitors na odchodu a tým Paula Birda si bude muset pro rok 2015 najít adekvátní náhradu.

Přestože tým Paul Bird Motorsport Kawasaki dosahoval velmi dobrých výsledků, dle informací Bike Sport News dorazil majiteli týmu koncem listopadu mail od společnosti Rapid Solicitors, kde mu oznámili, že v nadcházející sezoně již nebudou jeho tým v superbikové kategorii britského šampionátu podporovat.
Společnost Rapid Solicitors byla prodána další právní firmě a nové vedení má v plánu zaměřit své reklamní aktivity přímo na různá média včetně televize. Pro bikesportnews.com majitel týmu Paul Bird uvedl: „Prožili jsme tři úspěšné sezony a byla to skvělá spolupráce.“

„Nic ale netrvá věčně. Nahradit sponzora jejich kalibru nebude snadné, ale příští rok rozhodně budeme na startu společně se Stuartem (Stuart Easton) a Shakey (Shane Byrne),“ dodal Paul Bird, jehož jezdec Shane Byrne zaznamenal historický úspěch, když letos vyhrál čtvrtý titul BSB Superbike, což se dosud nikomu nepodařilo.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist