Speedway Grand Prix České republiky

Klub Lávka hostil poslední tiskovou konferenci před ostrým sobotním startem Speedway Grand Prix České republiky.

Za stolem pořadatelů zasedl manažer SGP Petr Ondrašík,Tomáš Topinka manažer extraligového týmu AK Markéta jež bude mít na starosti přípravu dráhy,sportovní ředitel klubu Pavel Ondrašík a dvojice náhradníků Roman Čejka a Zdeněk Holub.
Úvodní slovo Petra Ondrašíka bylo tak trochu upozorněním, že letos je pražská Grand Prix nejvýznamnějším plochodrážním podnikem na našem území.

Na Markétě se dolaďují poslední detaily a tak už nyní je potřeba poděkovat sponzorům bez jejichž pomoci by plochodrážní fandové měli tuto sobotu večer volno ... . Asi tak nějak hovořil Petr Ondrašík na konci a určitě s radostí poznamenal, že již zbývá zaplnit posledních 25% kapacity stadionu.
Sportovní ředitel Pavel Ondrašík přítomným oznámil, že neobdržel žádnou omluvenku ze strany jezdců, což je určitě dobrá zpráva pro fanoušky. Pro ty je připraven bohatý doprovodný program.

Slova Tomáše Topinky směřovala k tomu co bude jeho starostí a to je dráha. Loni mu bylo vytčeno pořádající agenturou BSI špatná kvalita dráhy na startovních pozicích 3 a 4. Ze 4 dokonce nikdo nedokázal vyhrát rozjížďku.
Letos jsou náhradníky Zdeněk Holub a Roman Čejka. Prvně jmenovaný už měl tu čest loni a pro druhého to bude premiéra. Divoká karta pražského závodu Václav Milík byl náhradníkem loni a tak oba letošní náhradníci ho v jeho cestě můžou v následujících letech napodobit.

Na závěr si každý tipnul vítěze.

Petr Ondrašík - N.PEDERSEN

Pavel Ondrašík - TAI WOFFINDEN

Tomáš Topinka - DARCY WARD

Roman Čejka - GREG HANCOCK

Zdeněk Holub - GREG HANCOCK

Kdyby, ale vyhrál Václav Milík, tak se pravděpodobně nikdo zlobit nebude

Tak v sobotu na Markétě!

Informace o redaktorovi

Michal Kohout - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist