Galavečer Moto Gala Night, který oslavuje motorsport, se vrací do Prahy!

Sotva skončil první ročník galavečera Moto Gala Night, organizátoři začali pracovat na ročníku druhém. Není se čemu divit - laťka byla nastavena vysoko a očekávání od dalšího ročníku jsou veliká. Oproti prvnímu ročníku se budou vstupenky tentokrát prodávat přes Ticketportal, a to ve třech vlnách.
Foto: Oficiální grafika ke 2.ročníku Moto Gala Night, Aneb Design (zleva: Petr Bartoš, Adam Dušek, Aneta Šacherová, Petr Pilát)

Prodej 1.vlny přednostního prodeje byl spuštěn už 26.června. Unikátní link obdržely primárně motokrosové týmy a jezdci, kteří startují na MMČR. To zahrnuje management týmu, jezdce a jejich nejbližší, mechaniky, případně další zainteresované. Na 2.vlnu přednostního prodeje se mohli těšit návštěvníci 1.ročníku, kteří dostali přístup k nákupu vstupenek 10.července. Veřejný prodej vstupenek pro všechny ostatní zájemce pak začne 24.července.

„Chápeme, že tímto rozhodnutím, jsme možná některé příznivce naštvali. Nicméně museli jsme zajistit, že se na akci dostanou primárně týmy a jezdci MMČR, kteří budou nominováni v anketách a mají šanci dosáhnout na některé z ocenění. Z mnoha důvodů nejsme schopni akci letos uskutečnit ve větších prostorách a vážíme si zájmu, který lidé o Moto Gala Night projevují, proto řešíme alespoň variantu online přenosu. Pro 3.ročník již máme vybrané prostory s kapacitou 750 lidí, což je skoro o 400 míst více,” objasnil Josef Gažúr, předseda spolku JG Moto Action, z.s. a zakladatel této akce.


Foto: Radek Lavička, hosté 1.ročníku, partnerky motokrosových závodníků (zleva: Zuzana Justová, Nora Michálková, Adéla Kopáčková, Michaela Loutocká)

Úspěch, jaký akce slavila, a zájem o ni, potvrzuje i fakt, že její součástí chtějí být i další motorsporty a organizace. Druhý ročník bude nejen o motokrosu, ale přidává se také komunita freestyle motokrosu či motosurfu. „Prvního ročníku Moto Gala Night jsem se zúčastnil jako host a akce mě velmi příjemně překvapila. S organizátory nás pak napadlo, že Moto Gala vlastně znamená širší pojem, neomezený jen na svět dvou kol. Jako zástupce MotoSurfu – disciplíny vzniklé v České republice – mě nadchla myšlenka propojení moto světa a účasti také závodníků z našeho sportovního odvětví. Na galavečer se všichni moc těšíme,” uvedl Martin Jančálek, hlavní manažer světové série závodů MotoSurf World Championship.


Foto: Radek Lavička, hosté 1.ročníku (zleva: Martin Jančálek - hlavní manažer světové série závodů MotoSurf World Championship, Martin Gmytriak - hlavní partner MG24cyklo, Jakub Kornfeil - bývalý motocyklový závodník a aktuální MotoSurfový závodník)

Dalším ukazatelem je také to, že se organizátorům podařilo sehnat hned několik generálních partnerů, kteří mají zájem být s akcí spojováni. „Působím v oblasti osobních a firemních financí již od roku 2012, specializuji se na úvěry, hypotéky a pojištění, včetně životních a úrazových. Mezi mými klienty je mnoho sportovců - od rekreačních až po profesionální. Během let jsem se setkal s mnoha případy, kdy zdánlivě drobná událost zásadně ovlivnila jejich osud, a to jak pozitivně, tak negativně. I já sám se aktivně věnuji sportu , především kulturistice a motorkářství, a proto jsem se okamžitě rozhodl podpořit akci Moto Gala Night, protože věřím, že sport a dobré pojištění jsou nerozlučně spjaty," uvedl Tomáš Dobrý, jednatel F1 Finance, s.r.o.

Dalšími generálními partnery jsou společnosti - INTERACTION s.r.o., Isee Opportunity s.r.o., JETSURF (MSR Engines s.r.o.), LogiMap s.r.o., nebo také TRENÉRSKÁ ŠKOLA MOTORSPORTU ČR z.s. Díky jejich štědré finanční podpoře si mohou organizátoři letos dovolit například lepší projekci, osvětlení, zvuk, rozšířit nabídku cateringu a mnoho dalšího.


Foto: Radek Lavička, moderátor a hosté 1.ročníku (zleva:Josef Gažúr, Adam Dušek, Petr Bartoš, Dušan Drdaj, František Smola, Jaroslav Romančík)

Z informací, které nám tedy postupně organizátoři servírují na sociálních sítích je jasné, že se návštěvníci mají na co těšit. Program bude nadupanější, slibují také spoustu novinek či překvapení a hodnotnější ceny v tombole. Těšit se můžete produkty od firem a organizací s velkými jmény, například: Monster Energy, FMX Gladiators Games, BO MOTOR OIL, Bonmoto, MG24cyklo, DrWitt, LS2 Helmets, Zmeškyho Jerky, sportovní brýle VIF, Mefo, GenX, Roda Caravan, Rudnická rokle či MX Kids Academy. Dalšími hlavními partnery jsou společnosti: Golemtech, TyrkStage, NH Transport či Florea.

Druhý ročník akce Moto Gala Night proběhne 11.11.2023 od 19:30 hodin v Restauraci Columna v Praze. Aktuální informace sledujte na webových stránkách https://www.motogalanight.com/ a na instagramovém účtu akce @motogalanight.

Moto Gala Night je největší společenskou akcí v České Republice zaměřenou na motorsport. Jedná se o tématický večer, který je provázen kulturním programem či oceněním nejlepších sportovců.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist