O víkendu Podmol absolvuje třetí podnik sezony v Tours

Po celkem čtyřech odjetých závodech v Německu a Polsku je v sobotu 28. března na programu pátý závod mistrovství světa ve freestyle motokrosu, který se odehraje ve francouzském městě Tours. Z českých jezdců se na něm představí Libor Podmol, který bude bojovat o další medaili a důležité mistrovské body. V průběžném hodnocení šampionátu je nyní čtvrtý a na kontě má stejný počet bodů jako třetí v pořadí Francouz David Rinaldo.

Seriál závodů mistrovství světa ve freestyle motokrosu pokračuje v sobotu 28. března 2015 v tourské aréně Grand Hall ve Francii. Česká republika bude mít jediné zastoupení, a to v podobě Libora Podmola. Ten se pokusí zopakovat úspěch z posledního klání v Krakově, kde poprvé v životě skočil trik “Volt“ a skončil druhý.

„Chtěl bych ve finále opět vytáhnout můj body varial a zajet čistou jízdu. O tom to bude, úroveň je letos neuvěřitelně vysoko, což zní asi jako klišé, ale je to tak,“ představuje své plány na následující závody Libor Podmol a závěrem dodává: „Budu spokojen s bednou, ostatně jako každý závod, který jezdím.“

Týden po závodech v Polsku strávil Libor společně se svými motokrosařskými kolegy Robem Adelbergem, Davidem Rinaldo a Remi Bizouardem ve Francii, kde se i přes nepřízeň počasí společně připravovali na další závod.
.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist