Mistrovství ČR ve freestyle motokorsu

Již tuto sobotu zakončí svým třetím podnikem letošní sezónu Mistrovství ČR ve freestyle motokrosu. Stane se tak v 50 rocks parku Libora Podmola nedaleko Benešova u Prahy. Ano organizátorem není nikdo jiný, než ten nejpovolanější, jezdec Libor Podmol, vítěz X-Games a mistr světa v FMX z roku 2010.

A že se máme na co těšit potvrzuje i on: „50 rocks park je jeden z nejvíc cool freestylových parků v České republice, máme tu 7 ramp, 4 dopady, wall ride a fun box.” Minulý víkend se organizace ujali Petr Pilát a Luděk Jankovský. „Všechna mistrovství jsou organizována samotnými jezdci – pro jezdce a hlavně pro fanoušky FMX, proto bych byl moc rád, kdyby dorazili fšichni fandová a podpořili nás,” dodal Podmol.

V sobotu ve 13:00 hodin se tedy v Benešově odstartuje finálový závod, který doplní i doprovodný program, takže se nemusíte bát nudy. Pod dohledem odborné poroty, v čele s Petrem Kuchařem - otcem FMX, bude dvě desítky jezdců bojovat o mistrovský titul v této nádherné a nebezpečné motoristické disciplíně.

Účast potvrdili přední čeští jezdci jako Petr Pilát, Martin Koreň, Zdeněk Fusek a samozřejmě i Libor Podmol. Diváci se ovšem můžou těšit i na zahraniční hvězdy. Kromě finálového klání bude pro fanoušky připarvena bohatá tombola a soutěž o dres Libora Podmola. Celou akci doplní pitbike exhibice a BMX/MTB kontest.

Ovšem ani večer vás nenecháme oddychnout, na programu bude promítání filmu Tomorrow will be better – Liborův příběh a cesta za snem o titul mistra světa za rok 2010. No a chybět nesmí ani afterparty.

Vsupné na akci je symbolických 100 Kč a děti mají vstup zdarma.

Těšíme se na vás!

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist