Holky na Holém Kopci

Ve sváteční pondělí se jel další díl motokrosového mistrovství Dámského poháru na Holém Kopci nedaleko Moravských Budějovic. Místní trať provozuje přímo pořadatel závodů Meteor Cup /Dámský pohár se jede v rámci tohoto seriálu/ Martin Rigó a tak si dal za úkol perfektně připravit povrch na závody. V těchto tropických dnech to bylo hodně těžké, ale Martin společně s dalšími pořadateli vyšli na výbornou. V samotném závodě nedošlo k žádnému většímu překvapení. Jana Bártová měla nejlepší start v obou jízdách a vždy svým soupeřkám ujela. Ale Jana Antošová se od začátku sezóny výrazně zlepšuje a s Janou Bártovou už začíná držet krok. Třetí v obou jízdách dojela Barbora Laňková, která absolvovala celý závod se zatejpovaným kolenem, které ji trápí již delší dobu a na výkonech je to znát. Barbora celkově vede, ale Jana Antošová je bodově už hodně blízko. V tomto období čeká Dámský pohár delší pauza, kterou slečny využijí k tréninku a k doléčení různých zranění / Barbora Laňková, Jana Antošová, .. /aby mohly na dalších závodech podávat skvělé výkony.

V samotném závodě nedošlo k žádnému většímu překvapení. Jana Bártová měla nejlepší start v obou jízdách a vždy svým soupeřkám ujela. Ale Jana Antošová se od začátku sezóny výrazně zlepšuje a s Janou Bártovou už začíná držet krok. Třetí v obou jízdách dojela Barbora Laňková, která absolvovala celý závod se zatejpovaným kolenem, které ji trápí již delší dobu a na výkonech je to znát. Barbora celkově vede, ale Jana Antošová je bodově už hodně blízko.
V tomto období čeká Dámský pohár delší pauza, kterou slečny využijí k tréninku a k doléčení různých zranění / Barbora Laňková, Jana Antošová, .. /aby mohly na dalších závodech podávat skvělé výkony.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist