Pozvánka na IV. díl seriálu Cross Country

Jen týden si odpočinuli jezdci seriálu MG SPORT UFO KTM ENDURO CROSS COUNTRY a už tuto sobotu 25. září je čeká další podnik, čtvrtý a předposlední, v tradičním Příkrém. Specialitou tohoto závodu je vložené klání dvojic, které není započítáno do seriálu. Pozor, letos je připravena novinka v podobě závodu dvojic žen.

Tuto sobotu 25.září se seriál MG SPORT UFO KTM ENDURO CROSS COUNTRY přesouvá do Příkrého.
V Příkrém se letos poprvé pojede i závod dětí. Pro zdejší organizátory je to úplná novinka, trať zde povede převážně po poli, kde bude několik přírodních překážek (sjezdy meziček) a děti budou mít šanci si trať již v pátek, případně v sobotu vyzkoušet a seznámit se s ní.

Specialitou je vložený závod dvojic. Jedná se o závod, který se nezapočítává do seriálu, ale soutěž dvojic zde má svou tradici a tak i letos pořadatel T. J. Sokol Příkrý nechtěl své stálé příznivce ošidit, stejně tomu bylo i v loňském ročníku. Letos na výslovné přání opomíjených závodnic se za motokrosová řidítka posadí i zástupkyně něžného pohlaví, ale zatím žádná z nich nenašla odvahu opravdu se přihlásit. Pořadatelé doufají, že se tak nakonec opravdu stane a uvidíte na trati i odvážné slečny.

První závod startuje v sobotu v 9,00 hodin, budou to děti a pojedou opět dvě rozjížďky po 
15 minutách ve dvou kategoriích. V 11 hodin, po slavnostním vyhlášení dětské kategorie, vyrazí na trať první závod a ve 14 hodin druhý.


Časový rozpis závodů


SOBOTA 25. září 2010

11,00 hodin START prvního závodu

13,00 hodin – ukončení prvního závodu, následuje dojezd závodníků

13,30 hodin příprava na start a řazení na startovní čáře – druhý závod

14,00 hodin START druhého závodu

16,00 hodin – ukončení druhého závodu, následuje dojezd závodníků

cca 17,00 - 17,30 hodin - vyhlášení výsledků a předání cen



Podrobné informace nalezenete na oficiálním webu www.endurocc.cz 


 

Informace o redaktorovi

Roman Kalkus - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist