Extrémní čtyřhodinovka v Milovicích

ADT Horažďovice a ASP GROUP připravili opravdovou závodnickou lahůdku – čtyřhodinový závod motorek a čtyřkolek v cross country, který se pojede jako speciální vložený závod ITP ESSOX CUPu s nárokem na dvojnásobný počet bodů do průběžného pořadí seriálu.

3.10.2009 se v Milovicích jede extrémní čtyřhodinovka jednotlivců a dvojic. Vylepšete si průběžné pořadí v ITP ESSOX CUPu a současně otestujte sebe i svůj stroj v náročném závodě!

Závod je určen pro jednotlivce (plný bodový zisk do seriálu) a dvoučlenné týmy (bodový zisk do seriálu se dělí dvěma pro každého jezdce).

Kdy:

3. října 2009
QUAD - 8:00 - 12:00
MOTO - 13:00 - 17:00

Podrobný harmonogram bude uveřejněn dodatečně.

Kde:

- tankodrom Milovice, okr. Nymburk
- GPS - Loc: 50°14"49.944"N, 14°51"28.974"E
- mapka s příjezdem - viz galerie

Vypsané kategorie:

QUAD jednotlivci
QUAD dvojice
MOTO jednotlivci
MOTO dvojice

Popis tratě:

Připravujeme pro Vás cca 10 km úsek. Podrobnější informace se dozvíte v průběhu září.

Startovné:

600 Kč/osoba

Registrace:

Všechny přihlášky musí být podány elektronicky na oficiálních internetových stránkách seriálu www.atvAmoto.cz. Za tímto účelem je zde vytvořen elektronický formulář. Uzávěrka přihlášek na závod je 1.10. ve 12:00 hodin ve čtvrtek (nebo po naplnění kapacity).
Pokud se jezdec přihlásil po uzávěrce přihlášek nebo až u administrativní přejímky, je plně v pravomoci pořadatele jezdce nepřijmout nebo stanovit podmínky pro jeho přijetí do závodu. V případě překročení počtu přihlášených účastníků přes maximální počet stanovený před každým jednotlivým závodem, může pořadatel odmítnout přijetí přihlášky jezdce, který odeslal svoji přihlášku po dosažení maximálního přípustného počtu jezdců. Odmítnutým jezdcům je pořadatel povinen tuto skutečnost neprodleně oznámit emailem na emailovou adresu uvedenou v přihlášce na závod.

Více informací o závodě najdete zde.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist