První motorka? TDR - To Dá Rozum
První dojmy - Na fotkách kombinace barev stříbrná se žlutou nevypadá nijak oslnivě, ale hned při prvním pohledu na živo když to majitel vytlačil z garáže jsem si řekl jen sakra ta je hezká.. Stav na to kolik má roků je opravdu skvělý, těžko jsem tam hledal nějaké škrábance a podobně :-) Když se to nastartovalo tak se z toho ozval tichý nenápadný zvuk který v nízkých otáčkách připomínal spíše zvuk tichého čtyřtaktu. Když jsem se jel projet tak mi připadlo že motorka nechce jít do zatáček a musím se s ní prát, ale po několika kilometrech jsem si zvykl :-)
Doplňky na motorce - Kufr, širší řídítka s hrazdou a vyvýšením, blastry, gripy Pro Grip, kryt podvozku, druhá sada kol na enduro gumách, tankpad, barevné šroubky :D
Při prodeji to mělo nějaké své mouchy, jako je nefunkční teploměr, špatně ukazující kontrolka stavu oleje a nefunkční přívěra, kvůli které motorka ani pořádně nejela. Všechno se postupně opravilo, přívěra nešla jen kvůli rozpojenému konektoru, na teploměru je špatné čidlo které jsem koupil nové a čidlo hladiny oleje se ustálilo samo. Po nastavení přívěry a vypálení výfuku hned jede mnohem líp, 120kmh ted není problém a jezdí to za 4l/100km při běžné jízdě, takže spokojenost
Je to mazlik a mám v plánu si ho také vymazlit co nejvíc. Mám v plánu nějaké úpravy a doplňky, chtěl bych z toho udělat decentní dakarovku, jelikož k tomu mám náhradní sadu kol na které už zanedlouho nazuju drapáky. Mám tam udělaný hliníkový kryt motoru a momentálně dělám repas předních vidlic, jelikož je to měkké jak puding tak tam jde hustší olej a rozpěrky na pružiny, pak už by to snad mohlo fungovat. Dále tam chci vyšší řídítka s hrazdou, blastry a časem pokud to situace dovolí vyrobit boční padací rámy
Muzu mit dotaz? Ten predni i zadni blatnik je docela nizko jak jsem videl na youtube, nebojis se ze kdyz se ti tam dostane hodne bahna ze to udela bordel?
Děkuji všem jsem rád že se líbí
U mně to máš za 10 bodů. Dobře jsis ji vyšperkoval !
10 b