Krásná, servisně nevyzpytatelná klasika v expediční verzi.
Motorka koupena od sklep - vlastní - hroznej bordelář
První dojmy - Věděl jsem do čehu jdu. Po vyztužení rámu, montáži hydr. tlumičů se pocit z jídy diametálně změnil. Už jen ty brzdy... Motor je oproti originálu také kousek napřed.
Někdo neměl a neví.. Někdo měl a ví.. že už nechce. Někdo měl a ví, že chce. Po letech se mi zhojily jizvy nervového systému a já opět propadl kouzlu mopedu Stadión. Natlačené kilometry, chlazení karburátoru (dáli se tomu tak říct), opravy po 10ti kilometrech po čase začnou chybět. Zapátral jsem ve starých zásobách a našel díly na celého stadiona. Tentokrát jsem nic nechtěl podcenit.: upravený rám s tlumiči, převodovka s o zub rychlejší I., upr. sp. koš, válec, klika na jehlách, zapal. cívka, karbec pařez,...
Pro mě velká inspirace. Přesně jsem tušil, že ty trubky navíc a černá lesklá tomu Stadecoj prostě musej slušet. 10b
krasavec
Jj jsou to stroje při jedné z mých oprav na cestě do sousedního Polska šel okolo týpek a říká Jo jo Stadion toho jsem měl rok a zestárl jsem o deset... Při krátkém výjezdu na Standech je lepší si neplánovat návrat do oběda mnohokrát se cesty zkomplikují
Zajímavé! Ale líbí se mi to! 10b
Jednoznačně za 10 bodíků. Nádherný Stadion