Přední guma už byla fakt hodně po smrti. A po víkendu ve Vrchlabí, kdy nám v sobotu 3x pršelo už fakt nešlo jinak. Abych se bál jet na vodě a brzdil i MHD, to fakt ne.
Volba padla na Michelin Road 6 GT. Velký nájezd, vyzkoušená a ověřená značka, dobré reference. Poslední řada jejich cestovně sportovních pneumatik s prodlouženým nájezdem. A protože jezdíme převážně ve dvou, nebylo co řešit.
Nejdelší bylo asi čekání na DPD, než gumu přivezli. A protože se o den opozdili, trošku nám rozházeli plány pro tento týden. Ale co už. Máme přezuto a to je asi to nejdůležitější.
Zadní guma přijde na řadu na konci srpna. Ta to ještě chvilku vydrží a nestojí mě to teď další peníze navíc, když máme ještě týden dovolené a spousty plánů na výlety před sebou.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Dneska celodenní lázně pro naši Žofku. Kompletní očista včetně brzdičů a vzduchového filtru, výměna oleje, vyčistit a namazat řetěz, vyleštění komplet lakovaných částí včetně disků kol. Umytí i skrytých částí pod kapotam
| Údržba |
| 01.08.2022 |
| 78600km |
Děkuju moc mojí milovanované ženě, Barče. Tenhle splněný sen má na starosti ona. |-)
Už od května měla koupené lístky na páteční tréninky superbiků v Mostě. Letos okořeněné o možnost volného vstupu do depa, prohlídn
| Vyjížďka |
| 29.07.2022 |
| 78400km |
První neděle dovolené se nesla ve znamení výletu do krásného městečka Lázně Libverda, do Hejnic a výšlap k chatě Hubertka.
Je to kus dětství, o který se se mnou chtěla Barča podělit a musím říct, že to naprosto chápu. J
| Vyjížďka |
| 24.07.2022 |