Jako každy rok 1.5. se u nas kona žehnani motorek abychom tu dalši moto sezonu přežili ve zdravi i ja sem se na tuto sqvelou akci chystal ale bohužel nějak mi to letoz nevyšlo a me upravy bika se protahly a tudiž sem to letoz na biku nedal Doufam že kvuli tomu že sem to letos nestich se někde nerosflakam
Ale co když nemužu na biku stah sem střechu na svem cabriu,vyrazil sem za moji sqvelou moto rodinou nejvěrnějšich ku 13nace kde zme měli scuka,a pak společně snimi na žehnačku.ja sem vyrazil jako prvni vitr v pleši, slunce nad hlavou a rodinu za zady,co vic si přat No byla to parada je zas po tak dlouhe době vidět
Dorazili zme tak akorat že u vyčepu nbyla fronta na birela ale biku bylo požehnaně poseděli sme,pokecali,pozdravili stare zname a pak vyžirky z nejvěrnějšich usoudili že je čas vyžrat 13nactku a tak vyrazili ja bohužel nějak sem nebyl hladov sem toto pozvani odmit ale cetou mi nějak vyhladlo a neodolal sem a stavil se pro krkovičku na gril
Moc mě mrzi že mi to letoz nevyšlo na biku ale i tak sem byl rat že jsem viděl všechy zname a snad to brzo dam do kupy ataky už konečně něka vyrazim
khle
Vlastník | Zub47 | |
---|---|---|
Vloženo | 18.7.2014 | |
Aktualizováno | 8.7.2017 | |
Zobrazeno | 3 011x |
Přemku mohl sis vzit aspoň kliče od motky anechat si posvětit tu nejduležitějši věc na motce no néé,jináč superky
Super, aspon muže Paja sedět taky vepředu, ne ??
Nevadí žes přijel v plechovce,důležitá byla tvoje účast a to se hodnotí ! Ještě takový postřeh,fajné maso na grilu až se mi sbíhají sliny!!!
Nemohs vidět všechny Nejvěrnější bo já tam nebyl.
Já si bigloval strategickou pozici do budoucna, to biglování bylo na chalipě a na zadhradě, kde jsem zatím prý nic moc nezrobil!
Rád jsem vás viděl, lidi
Perfektní Zoubku taky jsem tě moc rád viděl a jak psali někteří účast se počítá, už se těším jak dojedeš na té tvé mašině co z toho bude za dělo a s hladem to na nás nehraj tomu nikdo nemůže ani věřit tak zas příště
Učast se počita a mužeš přijet třeba v kanoii. A už nikde nepiš že si neměl hlad bo mi co tě zname ti to stejně neuvěřime, když sem si to přečetl ja tak nastal výbuch smííííchu Že tys někde po cestě na pstruži viděl pasouci se sele a ted nam tu ukazuješ jak si ho naporcoval
JirkaMetal-přiletěli byzme na koštěti od Paji,ale neměla po technicke
DRU1972 -Jo nějak mi tam neseděla ta věta, že jsi nebyl hladov. řekl bych, že jsi měl v té době zatmění mysli Trefil sto přesně
Na koštěti či na žehličce, hlavně ,že jste přijeli
Taky jsem Vás rád viděl. Doufám, že už to brzy poskládáš, kdyby jsi to stihl přes týden, tak 7.5. mají žehnání v Bravanticích u Hanky. Jo nějak mi tam neseděla ta věta, že jsi nebyl hladov. řekl bych, že jsi měl v té době zatmění mysli.
No tohle vědět jedu s Vámi a ten Tvůj bike měl nějaké divné řídítka
nedělej mi chutě Za týden budeš určitě v sedle. At se ti daří.