Bohužel bylo prasklé víko spojky .Jako první mě napadlo že ho necham svařit ale když sem viděl výsledek svářeče byl sem dost nasraný sami na fotce uvidíte proč...Tak mě nečekalo nic jiného než najít nové .Ale bohužel v ČR jsem ho nikde nemohl najít ale nakonec sem ho našel na ebay z něměmecka za 1700.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Bohužel i za mě velké snahy musím motorku odstavit. Začalo to na začátku motorkářské sezóny kdy se rozpadla vodní pumpa a motorka se uvařila. Po rozebrání motoru se nenašlo žádné větší poškození krom foukleho těsnění pod
| Údržba |
| 17.09.2017 |
| 17.09.2017 |
Komentářů:
| 6x |
Bohužel když jsem jel že Šumavy domu prasklo lanko spojky. Domu jsem ji přivezl na vleku a začal rozebírat. Koupil jsem originální lanko to bohužel nesedělo do klemy. Ta uz byla nahoře u držáku dekompresoru prasklá tak j
| Oprava |
| 29.10.2016 |
Jak už jsem minule psal starý kotouč se díky tomu že se magnet potkal se snímačem otáček kola díky tomu se kotouč ohnul tak mi nezbylo nic jiného než koupit nový :)
| Oprava |
| 29.10.2016 |
Bylo to domluvené přes známého .Bylo mi řečeno že vaří bloky motorů tak sem mu to dal s očekáváním že to zvládne levou zadní ale bohužel sem se pletl
Proboha! Co to bylo za prase, co to vařílo?! To bych snad i ja svařil lépe