Hadice




Detail inzerátu

Kevlarové Jeansy Trilobite Parado

Trilobite Parado jsou skutečné motocyklové džíny. Neskrývají svůj hlavní účel, ale ukazují, k čemu jsou vyrobeny. Na první pohled uvidíte, že Parado je stvořené pro ježdění . Pár těchto džínů nabídne bezkonkurenční jízdní komfort . Je to nejen díky elastickému denimu, ale také ergonomicky tvarovaným strečovým panelům v rozkroku, kolenou a zadní části pasu.

Odolnost proti oděru díky progresivní technologii DuPont™ aramidová vlákna vyrobená z Kevlaru® ochrání vaši pokožku v případě tření při nehodě. Odnímatelné chrániče CE úrovně 2 na kolenou a kyčlích zaručí maximální ochranu proti nárazu. Jezdci snadno najdou správnou polohu chráničů kolen díky nastavitelnému systému suchého zipu uvnitř kolenních kapes.

Džíny Parado se skládají pouze z vysoce kvalitních komponentů. Kovové zipy YKK a originální aramidová vlákna Kevlar® od DuPont™ jsou nezbytnou součástí těchto motocyklových džín.

Při jízdě v teplých letních dnech se budou hodit velké větrací kapsy na stehnech, které propustí čerstvý vzduch přesně tam, kam potřebujete. Zvýšený bederní pás na zadní straně zakryje spodní část zad.

Parado džíny jsou high-tech džínové kalhoty pro náročné jezdce, kteří hledají vysokou úroveň ochrany a bezkonkurenční pohodlí.

Džíny Parado mají certifikát CE (EN17092 AA)

Vnější materiál: 11,5 oz elastický denim, 98 % bavlna, 2 % elastan
Podšívka vnější skořepiny: Podšívka na kolenou a sedáku z aramidových vláken vyrobená z Kevlaru® progresivní technologií DuPont™
Ochrana: Odnímatelné chrániče CE level 2 jsou součástí kolen a boků. CE level 2 chrániče kolen výškově i stranově nastavitelné

Ergonomické vlastnosti: 5 kapes, Strečové panely na kolenou, zadním pase a rozkroku, Nastavitelná výška chráničů kolen, Vpředu dvojitá poutka na pásek
Zvýšený bederní pás vzadu

Větrání: Větrací kapsy na stehnech, Prodyšný panel v rozkroku

Obal: Vodotěsná přepravní taška
Nové zboží

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.


TOPlist