megamoto_duben




Detail inzerátu

Prodám kompletní set od XRC

Prodám v setu pánskou bundu a kalhoty od XRC v černozelené barvě. Přesněji jde o bundu XRC Totter WTP (vel. L) a kalhoty XRC Winkle (vel. XL). Kupoval jsem to v kamenné prodejně Bikers Crown v Olomouci.

Oblečení je pohodlné a černá se zelenými a reflexními prvky zajistí, že budete na silnici krásně vidět a zároveň hezky vypadat. Já měl černý V-Strom 650 se zelenými ráfky a společně s černo-zelenou helmou to bylo fakt vkusný. Každý známý mi tu kombinaci chválil. Však posuďte sami podle fotky.

Oba kusy oblečení mají v sobě zimní vložku pro chladnější počasí, lze je však oddělat a jezdit bez nich (na léto). Bunda má vevnitř na zádech páteřák!

Celkově je oblečení v dobrém stavu, jezdil jsem v něm asi 2 roky, pak jsem moto prodal a koupil si auto, který je pro mě nyní potřebnější. K moto se však plánuji vrátit, teď mi ale oblečení skoro rok leží ve skříni, tak ho chci předat dál.

Bunda je uvnitř dole lehce roztržená, ničemu to ale nevadí. Na levém rukávu se mi pak odtrhnul u zapínání u předloktí suchý zip. Zmíněné nedostatky jsou již zahrnuté v ceně. Jinačí chyby na oblečení jsem nenašel.

Tento set se na eshopech prodává se slevou za 7990. Nechám za 4490 Kč.

Pokud se chcete podívat na podrobnosti o tomto oblečení, tak zde je to hezky rozepsané:


V případě zájmu mě prosím kontaktujte na mail: stokman.j@seznam.cz
+VIDEO

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: Skladem
Cena: 4 490 Kč
Typ: Prodej
Město: Olomouc
Velikost: L a XL
Telefon: 735251724
Vyrobeno: 2018
Video k inzerátu


Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.


bbg_duben2
Objednat reklamu
TOPlist