megamoto_duben




Detail inzerátu

QJ Motor SRV 550 ST

Motocykl pro opravdové pohodáře.
SRV 550 ST je cruiser nové generace. Jeho autentický styl se snoubí s moderními designovými prvky. Jedná se o stylový cruiser s uvolněným posezem, kvalitními technologiemi a propracovanými komponenty. Motocykl zaujme svým mohutným vzhledem, silným motorem a snadnou ovladatelností. Ideální pro jezdce, kteří chtějí zažít požitek z pohodové jízdy s maximálním jízdním komfortem...
SRV 550 ST můžete řídit s ř. p. skupiny A2!
SRV 550 ST splňuje všechny zákonné požadavky k řízení s řidičským oprávněním skupiny A2. Což je ideální zpráva pro mladé motorkáře!
Technické údaje:
Typ motoru2-válcový, řadový, kapalinou chlazený
Objem válců554 ccm
Vrtání / Zdvih70,5 mm x 71 mm
Výkon motoru35 kW (47,6 k) při 7.500 ot./min
Točivý moment51 Nm při 5.500 ot./min
Příprava směsiElektronické vstřikování paliva
Způsob startováníElektrický startér
Spojka / ovládáníVícelamelová mokrá spojka / hydraulické
Převodovka / převod6 rychlostní / sekundární převod řetězem
Emisní normaEuro 5
Hlučnost při stání91 dB
Emise CO299 g/km
PalivoBenzin E5 / E10
Konstrukce podvozkuTrubkový rám/kyvka s dvojitým profilem
Přední odpruženíTeleskopická vidlice / olejové tlumení
Zadní odpruženíHorizontální centrální tlumič 
Přední brzdy s ABSDvoupístková kotoučová brzda 300 mm / ABS
Zadní brzda s ABSJednokotoučová brzda 250 mm / ABS
Přední pneumatika130/90/16 / bezdušová
Zadní pneumatika150/80/16 / bezdušová
Rozměry (D, Š, V) 2.230 mm / 865 mm / 1.130 mm
Rozvor1.580 mm  
Výška sedadla730 mm 
Objem palivové nádrže16 litrů
Pohotovostní hmotnost 212 kg (vč. všech kapalin, paliva a baterie)
Dostupné barvyOranžová, zlatá, černá
Výkonný, ale úsporný řadový dvouválec
Dvouválcový čtyřtaktní řadový motor s objemem 554 ccm Vás překvapí až neuvěřitelným zátahem v nízkých a středních otáčkách, kde jeho výkon naprosto převyšuje ostatní motocykly v této objemové kategorii. Spíše je srovnatelný s motory s větším objemem. Pouze v maximálních otáčkách je motor omezen na výkon 35 kW, tedy tak, aby jej mohli řídit i držitelé ř. p. skupiny A2. SRV 550 ST jako správný cruiser pařádně zrychluje z každé zatáčky – a navíc je velmi hospodárný ve spotřebě paliva.
Výkonný brzdový systém s ABS
Brzdový systém ABS s kotoučovými brzdami vpředu i vzadu nabízí bezpečné zastavení v každé situaci. Přední kotoučová brzda o průměru 300 mm s radiálně uloženým brzdovým třmenem zajišťuje přesně dávkovanou brzdnou sílu.
Moderní technologie LED osvětlení
Moderní technologie LED osvětlení hlavního světlometu, směrových světel a zadních světel je nenáročná na údržbu zajišťuje optimální viditelnost a dokonale osvětlenou vozovku za soumraku i ve tmě.
Autentický styling
Autentický styl cruiseru s velkou nádrží ve tvaru kapky, kulatým chromovaným světlometem, zalomenými řídítky a uvolněným nízkým sedadlem dodávají modelu SRV 550 ST jeho krásný a jedinečný design.
Kvalitní výfukový systém 2 do 1
Výfukový systém 2 do 1 nabízí skvělý zvuk parádní zátah a to vše s nízkými emisemi CO2 zároveň. Kompaktní, nízko položený zadní tlumič je krásným designovým kouskem.
Propracovaně sedadlo pro náročné
Dvoudílné sedadlo s krásně prošívaným sedadlem řidiče nabízí velký jízdní komfort i na delších výletech. Jeho jedinečný design a autentický styl dodává SRV 550 ST ten správný šmrc.
Bohatá seriová výbava - USB zásuvka
Na bočním panelu motocyklu je integrována i zásuvka USB. Můžete skrz ní nabíjet například mobilní telefon, nebo zapojit navigaci. USB zásuvka má samozřejmě voděodolnolu gumovou krytku.
Přehledný LCD multifunkční displej
Přehledný, skvěle čitelný, moderní LCD displej  SRV 550 ST přehledně zobrazuje aktuální rychlost, aktuální otáčky, tripmetr, obsah palivové nádrže, čas jízdy a obsahuje též ukazatel zařazeného rychlostního stupně. Funkce lze pohodlně ovládat a přepínat přímo z ovládacích prvků na řídítkách.
Krásný klasický styl moderních cruiserů
Krásné a čistě linie, jednoduchost a styl. To jsou klasické vlastnosti každého moderního cruiseru. A všechny tyto vlastnosti ma ve vínku i SRV 550 ST. Je na první pohled rozpoznatelný, charizmatický a budí zájem okolí. Nasedněte a užijte si vyjížďku s tímto oblíbeným motocyklem!
 
QJ Motor je poměrně mladá značka, poměrně starého výrobce motocyklů Qianjiang Motorcycle. Qianjiang vznikl v roce 1985 a po mnoha letech výroby motocyklů pod svou vlastní značkou v roce 2005 kupuje od Italů značku Benelli a začíná vyrábět motocykl Benelli. Z toho je jasné že motocykly QJMotor jsou stavěné právě na základech motocyklů Benelli, ale vždy jsou něčím vylepšené… například lepšími komponenty nebo větším motorem.  
Dnes je Qiangjiang obrovský výrobce, který produkuje 1,2 milionu jednostopých vozidel a čtyřkolek ročně a to pod svými značkami QJMotor, Benelli, Keeway, MBP ale dokonce vyrábí i pro další výrobce např. Harley-Davidson, MV Agusta, Peugeot a další. Patří pod holding Geely, který je u nás  známý tím, že vlastní např. automobilky Lotus, Proton, Polestar, Smart, Volvo a mnohé další.
Více na serveru Motorkari. cz a dále článek: Na český trh vstoupila značka QJMotor
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: do týdne
Cena: 139 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Vítězov
Telefon: 777 918 666, 608 534 756, 724 284 254
Vyrobeno: 2024
Výkon: 35 kW
Objem: 554 cm3
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Neuvedeno
TP: Ano
Inzerát firmy
EuroCycles

Adresa:
Kolín - Vítězov 91
Vítězov
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
+420 777 918 666 hlavní kontakt
+420 608 534 756 prodej
+420 724 284 254 servis

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

bbg_duben2
Objednat reklamu
TOPlist