Hadice




Detail inzerátu

QJ Motor SRT 550 X (MY 2024 - záruka 3 roky)

SRT 550 X  vítejte ve světě cestování...
SRT 550 X nabízí bohatou standardní výbavu, a motor s objemem 554 ccm díky kterému jednoznačně vyniká ve své třídě. Každodenní dojíždění do práce, pohodová víkendová vyjížďka, nebo prázdninová cesta na dovolenou – jaké dobrodružství zažijete je jen na Vás. Obrovská všestrannost, perfektní ergonomie a kvalitní výbava dělají z SRT 550 X ideální cestovní motocykl pro začátečníky. Jedná se o stroj s hbitým motorem, který až neuvěřitelně zrychluje od nízkých otáček. Ve špičce je omezen na 35 kW aby ho mohli řídit majitele ř. p. skupiny A2. Dále vyniká pohodlným, uvolněným posedem a snadnou ovladatelností. Ideální pro motorkáře, kteří chtějí zažít maximální jízdní komfort na každé cestě. Objevujte nová dobrodružství s SRT 550 X...
Tento motocykl je možné řídit i s řidičským oprávněním A2!
Výhodná sada originálních hliníkových kufrů
K SRT 550 X lze objednat též kvalitní originální sadu uzamykatelných hliníkových kufrů. Horní kufr a boční kufry lze sejmout v několika jednoduchých krocích a nabízejí dostatečný úložný prostor pro každou Vaši cestu. Horní kufr s úložným prostorem 45 litrů a dva boční kufry, každý o objemu 37 a 30 litrů nabízejí dostatek místa pro Vaše cestovní vybavení. Cena sady 3ks samostaně dodaných kufrů je 24.990,- Kč!
Cena SRT 550 X včetně sady 3ks kufrů je 164.900,- Kč
Tato cena platí při objednání nového motocyklu v kompletu s 3mi originálními kufry.
QJ Motor je poměrně mladá značka, patřící do silné skupiny původního výrobce motocyklů Qianjiang Motorcycle. Qianjiang vznikl v roce 1985 a po mnoha letech výroby motocyklů pod svou vlastní značkou v roce 2005 kupuje od Italů značku Benelli a začíná vyrábět motocykl Benelli. Z toho je jasné že motocykly QJMotor jsou stavěné právě na základech motocyklů Benelli, ale vždy jsou něčím vylepšené… například lepšími komponenty nebo větším motorem.  
Dnes je Qiangjiang obrovský výrobce, který produkuje 1,2 milionu jednostopých vozidel a čtyřkolek ročně a to pod svými značkami QJMotor, Benelli, Keeway, MBP ale dokonce vyrábí i pro další výrobce např. Harley-Davidson, MV Agusta, Peugeot a další. Patří pod holding Geely, který je u nás  známý tím, že vlastní např. automobilky Lotus, Proton, Polestar, Smart, Volvo a mnohé další.
Více na webu Motorkari. cz: https://www.motorka...-politiku-49853.html
Sledujte nás i na Facebooku:
https://www.facebook.com/MotoHavrda
K dispozici na webu prodejce:
https://www.motohavr...0-model-2023-cerveny
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: do týdne
Cena: 149 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Třebeš
Telefon: 602 455 740, 495 262 689
Vyrobeno: 2024
Výkon: 35 kW
Objem: 554 cm3
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
Moto Havrda

Adresa:
K Labi 5
Třebeš
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
495262689

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist