megamoto_duben




Detail inzerátu

Honda CBF 600N ABS

Dobrý den,

mám tu na prodej svoji vymazlenou Hondu CBF 600N z roku 2009 ve verzi s ABS. Motorka mě dosti povozila, ale je na čase ji poslat dál. Rodina se postupně rozrůstá a došel jsem k názoru, že je na čase učinit těžké rozhodnutí a moto prodat.

Určitě je potřeba zmínit, že motorka má dosti změn oproti originálu, ale dle zákona a potřeb technické kontroly je vše v pořádku. Jediné co, tak je vytažená ucpávka z koncovky výfuku (vozím ji pod sedlem kdybych náhodou dojel například na rakouské hranice).

Co má motorka za sebou. Co se týče estetických záležitostí, tak je toho trochu více.
- Původní černý lak byl předělán na černou matnou. Byly lakovány všechny díly, takže barva je jednotná.
- Řidítka jsou širší a nižší, než originál (předám i ty originální). Jsou tam vyhřívané gripy oxford, blástry m-style a vnější homologovaná zrcátka M-style (mám i origo a ještě jedny co se dávají na pozici jak origo. Též s homologací) Na řidítkách je držák telefonu od quadlock s bezdrátovým dobíjením a antivibračním mezikusem. CNC páčky též s homologací
- homologovaný přední led světlomet (mám i origo)
- větrný štít, který je tedy oficiálně kryt budíků, protože to nemá homologaci. Mám doma ještě další 2, nebo 3 o různých výškách a rozměrech.
- led blinkry jak v předu, tak i vzadu (tam jsem sundal ten hnusný blatník a hodil tam klasický držák na SPZ, kde jsou i ty led blinkry. oficiálně jsou ty původní odpojeny, ale mám tam přepínač, že fungují jako větší brzdové světlo.
- přídavná dálková světla
- zakázkový kryt chladiče
- klín
- pohodlné cestovní sedlo
- tankbag sw motech sport pro včetně podkovy. Mám i topcase s držákem, ale ten je sundaný, protože se mi na moto nelíbí.
- padáky
- laděná koncovka výfuku dominátor (mám 2 různé + originál)
no a ještě se určitě něco najde

Zde přichází na řadu ta důležitější část a to, jak si motorka vede po stránce jízdy.
- olej + filtr vždy měněn v polovině a na konci sezóny
- vzduchový filtr je tam K&N
2022
- na konci sezóny jsem dělal přední vidle. Jedna začínala téct, takže jsem je repasoval.
- nové gumy. Z hlavy nevím přesně co tam je, ale klidně v případě potřeby doplním. Přední je tak na 95% a zadní na 80% minimálně.
- nová řetězovka s větší rozetou (moto má lepší odpich)
- ložiska zadní kyvky + jsem na ni dal komaxit. Srala mě tam ta rez a teď je jak nová.
2023
- shořel mi alternátor (problém u všech hond okolo tohoto nájezdu). Takže je tam nový návin, nový regulátor dobíjení, nová kabeláž a nová baterie (přes zimu si hoví v teple)
- kompletně nové hadice chladícího systému + nová chladící kapalina
- nové desky ve předu + nová brzdová kapalina všude
- nová lana rychlo plynu (spojkové lano mám nové, ale ještě jsem neměnil. Říkal jsem si nakonec, že je ještě dobré)

Motorka je aktuálně ve stavu vložit baterii a jet. Ještě jsem ji letos nestartoval a mám v plánu tak učinit o víkendu. Nepředpokládám, že by měly být nějaké problémy s moto. Co si ale budeme, je to 15 let starý stroj. Co jsem slyšel, tak Hondy ještě trpí na palivové pumpy. Takže pokud by chtěl mít nový majitel klidnou hlavu, tak si ji mže vyměnit. Holka mě vytrestala jen jednou a to když umřel ten alternátor. Naštěstí "jen" přebíjel, takže jsem roztlačil a jel domů. Motorka byla pouze jednou padena a to na parkovišti ze stojánku na levou stranu, když do ni nějaký dobrák zezadu strčil.

Když se dívám, kolik jsem vám toho sem napsal, tak máte můj dík, že jste dočetli až sem.
Motorka je k vidění v Brně.
Má cena motorky je 69.000,- komplet se vším, co na ní je. Dobré či špatné, hezké či škaredé :) Hromada dílů je samozřejmostí. Veškeré originální díly dostanete k moto (výfuk, světlo, hlavní stojan...) Ano, říkám si, že je blbost motorku prodávat po tom, kolik se do ni investovalo za poslední 2 roky, ale jak jsem psal. Rodina se rozrůstá a priority se mění :)
+VIDEO

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Cena: 69 000 Kč
Typ: Prodej
Město: Brno-Obřany
Telefon: 608810444
Vyrobeno: 2009
Najeto: 62000 Km
Výkon: 57 kW
Objem: 599.9 cm3
STK do: 3/2025
Majitelů: 2
Servisní kniha: Ne
TP: Ano
ABS: Ano
Aktuální stav: Nebouraná
Video k inzerátu


Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Vývoj ceny Honda CBF 600N 2009
Honda CBF 600N 2009
Vývoj ceny různých ročníků
Honda CBF 600N 2006-2012

TOPlist