kawasaki_good_times_tour2




Royal Enfield zve na RoadShow

Lákají vás motocykly indické značky Royal Enfield, ale nevíte, jestli bude jejich tolik vyzdvihovaný klidný charakter to pravé pro vás? Importér pro vás připravil velký seriál testovacích jízd, abyste nekupovali zajíce v pytli.

RoadShow 2023 je samozřejmě určena i pro ty, kdo o Royal Enfieldu zatím ani neuvažovali, ale láká je zjistit, co na těch motorkách ostatní v poslední době tak mají. Půjčit si budete moci vlastně všechno, k otestování bude celý aktuální sortiment, tedy od nejlevnější novinky HNTR 350 až po druhou velkou novinku Royal Enfieldu, cruiser Super Meteor 650, který naopak stojí na opačném konci ceníku – a to se pořád bavíme o rozpětí od 119 do 210 tisíc. Jestli vás ovšem lákají jiné modely, ať už se jedná o třistapadesátky Meteor a Classic, čtyřstovky Scram a Himalayan, nebo dvouválcové šestpade Interceptor a Continental GT, žádný problém, měly by být k dispozici všechny.

RoadShow bude probíhat formou maximálně hodinových projížděk v běžném provozu na jednotlivých dealerstvích. Registrovat se můžete až na místě, pokud máte o nějaký model eminentní zájem a chcete mít jistotu, že na vás vyjde, bude dobré kontaktovat prodejce předem. Na každém dealerství mohou mít nastavené trochu jiné podmínky, někde budou jízdy úplně zdarma, jinde po vás mohou chtít příspěvek na béňo v řádu desetikaček a třeba i vratnou kauci pro strýčka Příhodu, to je dobré si zjistit předem. Jinak stačí mít vlastní helmu, platný řidičák a můžete frčet. Termíny jsou níže v tabulce.

Royal Enfield RoadShow 2023
22. dubna – ČEŠNOVICE, Motospeed, Češnovice 90
29. dubna – HODONÍN, Motoshop DNX, Velkomoravská 81
28.-29. dubna – LIBEREC, Warmup, Svárovská 46
6. května – BYLANY, Motobikes, Bylany 135
13. května – HLUČÍN, Dirtbikes Moto, U Cihelny 558/1
20. května – PRAHA, Vintage Garage Royal Enfield Praha, Strančická 45
10. června – PLZEŇ, Royal Moto Plzeň, Daimlerova 1207/3
17.června – POPŮVKY, Royal Enfield Brno, Vintrovna 403/3a

 

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist