kawasaki_good_times_tour2




Přijeďte se mrknout na soutěžní historiky do Benešova

Opět po roce proběhne setkání příznivců historických soutěžních a terénních motocyklů v Benešově. Jde už o 9.ročník a nikdo by si tuto parádní podívanou neměl nechat ujít.

Jedná se o motocykly do roku výroby 1989. Setkání se koná 30.6.2012 v areálu Kavčák-BABA v Benešově.
Pro účastníky bude opět připraven okruh vyznačený na části motokrosové trati, přilehlé louce a kratšího úseku v kaňonu (dlouhý cca 5min) Na tomto okruhu proběhne kromě volných jízd i měření testů-jízdy pravidelnosti. Přejímka pro účastníky je 30.6.2012 od 7:30do 9:00 hodin, v 9:45 začínají volné tréninkové jízdy a od 10:45 se bude soutěžit v jízdách pravidelnosti. Odpoledne bude pak odstartován ve 14.00hod závod CrossCountry dvojic na 60 minut, ve kterém bude mít zastoupení i naše redakce Motorkáři.cz :).
Program a jednotlivé jízdy mohou být operativně uzpůsobeny dle počasí a postupnému vývoji srazu. V areálu bude organizována i menší výstava soutěžních a krosových klenotů. Do této výstavky může přispět kdokoli, kdo nějaký klenot má a je ochoten ho do Benešova dopravit, kromě motocyklu na kterém bude startovat.
Vyhlášení výsledků proběhne po skončení CrosCountry, nejpozději v 15:30 hodin. Vyhlášení jízdy pravidelnosti, nejúspěšnějších v CrossCountry dvojic, nejhezčího a nejstaršího startujícího motocyklu.
Připraveno bude i občerstvení, všichni příznivci jsou vřele zváni a to ať se svým veteránem, nebo jen jako diváci. Maximální počet startujících je 100 jezdců.
Uzávěrka přihlášek je 30.6.2012 ukončením přejímek na závodišti, případně do vypršení maximálního možného počtu startujících.

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):


TOPlist