kawasaki_good_times_tour2




Otestujte nové Harleye v září při akci Open House

Přesně za dva týdny proběhne u všech pěti oficiálních dealerů značky Harley-Davidson tradiční akce Open House, při níž budete moci otestovat nové modely 2019, a to včetně powercruiseru FXDR 114!

Je to každý rok a tento koncept se náramně osvědčil - značka v srpnu představí nové modely a již v září jsou schopni dealeři nabídnout zákazníkům svezení! Samozřejmě ne na všech a všichni, ale ty nejzajímavější kousky se vždycky do republiky nějak dostanou.

A to je i letošní případ. Koncem srpna jsme vás tady informovali o modelech 2019, z nichž vysoko vyčnívá absolutní novinka, powercruiser FXDR 114. Motorka, která zatím neměla u H-D svého předchůdce, ačkoli bychom ji možná mohli považovat za ideového nástupce V-Rodů. Hodně sportovní záležitost už od pohledu. Skvělou zprávou je, že FXDR bude právě jednou z těch novinek, na nichž se budete moci svézt.

Co pro to musíte udělat? Vlastně skoro nic. Zapište si do diářů termín od pátku 21. do soboty 22. září a vyberte si, k jakému prodejci to máte nejblíže - na výběr je Plzeň, Praha, Hradec Králové, Brno a Ostrava. Cinkněte tam a domluvte se, dozvíte se taky, jakou kauci budete potřebovat na zapůjčení. Samotné svezení je úplně zadarmo, stačí vám jen občanka a řidičák. A zatímco budete čekat na svou jízdu, nebo naopak rozdýchávat mohutný zátah dvouválce Milwaukee-Eight 114, můžete zkouknout novou kolekci oblečení nebo si prohlídnout ostatní modely...

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • Harley-Davidson Praha - Klasik Moto

    Autorizovaný dealer Harley - Davidson.

  • Harley-Davidson Brno

    Autorizovaný dealer a servis značky Harley-Davidson. Prodej originálních náhradních dílů a doplňků. Široká nabídka oblečení a vybavení pro motorkáře.

  • Harley-Davidson Ostrava

    Autorizovaný dealer a servis Harley-Davidson. Prodej náhradních dílů, doplňků a oblečení H-D.

  • Harley Davidson Plzeň

    Jsme autorizovaným dealerem Harley-Davidson® číslo 7994 se sídlem v Plzni, s přímou působností v západních Čechách. Naše společnost byla založena počátkem roku 2011 a již tehdy byla seskupením lidí, kteří nebyli zrovna nováčky v oboru. Naši investoři jsou dlouholetými vlastníky a milovníky motocyklů...



TOPlist