kawasaki_good_times_tour2




KTM Adventure Rally bude letos v Portugalsku. A větší

Příznivci oranžové značky a offroadování na velkých cendurech už tuhle akci určitě netrpělivě vyhlíželi. Letos se evropská KTM Adventure Rally přesune výrazně na jih, do Portugalska, a hlavně nabídne o dost větší kapacitu jezdců.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Doposud se KTM Adventure Rally, tedy ta evropská (protože probíhají i na ostatních kontinentech), držela v jižních krajích, loni ji naprosto výjimečně pořadatelé vystřelili na sever do Norska. Sedmý ročník ale znamená opět návrat do teplých krajů a je to určitě dobře, když je termín až 7.-10. října. Ne že by to nebylo zajímavé svezení někde ve Skandinávii, ale Portugalsko bude určitě pro většinu jezdců přijatelnější. Ne každý chce nutně strávit čtyři dny jízdou na sněhu nebo aspoň v zimních teplotách. Namísto toho si účastníci užijí nejspíše ještě pořád dost příjemné teploty a hlavně hřejivou pohostinnost nejjižnějšího portugalského regionu Algarve. Základna bude až úplně dole u moře ve městě Lagos.

Program bude stejný jako vždy – nekonečné offroadové jízdy, a že tras tam dole v Portugalsku mají na rozdávání! Tři dny se tak budete toulat šotolinami anebo i něčím podstatně těžším, jako vždy bude záležet na vaší technické jezdecké úrovni. Akce je otevřena pro všechny motocykly KTM s přídomkem Adventure od 390 po 1290, ale nejen pro tyto modely, můžete mít i nějaké to oranžové velké enduro, pokud na nádrž ujedete aspoň 200 km. A samozřejmě musí mít platné papíry. Ještě před zahájením akce projdou všechny motorky technickou kontrolou, k dispozici budou technici, doprovodná vozidla i lékařská pomoc, těšit se můžete i na video a fotografie. V účastnickém poplatku, který začíná na 1490 eurech, máte čtyři noci ubytování a jídla, nějaké ty dárečky, velké večerní zábavy a především spoustu zážitků, o kterých z jedné nejmenované reklamy už dávno všichni víme, že jsou k nezaplacení… Registrace na KTM Adventure Rally 2024, u níž byl z dosavadních 150 navýšen počet účastníků až na 250, začne 30. ledna ve 13:00 na tomto odkazu.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist