kawasaki_good_times_tour2




Holešovickou Továrnu po roce opět zaplnily customy

Loňský premiérový ročník akce s názvem All ride show byl určitě příjemným zpestřením konce motorkářské sezóny. Atraktivní prostředí průmyslové haly je téměř ideálním prostorem pro upravené motorky, a protože akce zaznamenala pozitivní ohlas, letos do toho organizátoři šlápli ještě víc.

Kapitoly článku

Ročník 2017 totiž odstartoval včerejším zahajovacím večírkem a poběží až do úterý 31. října. Letos máte tedy tři dny navíc, abyste si stihli prohlédnout přes padesát přestaveb převážně z českých luhů a hájů. Nechybí ale i několik zahraničních speciálů. Krom motorek si můžete prohlédnout foto-projekt „tattoo-names.com“ od Františka Ortmanna, obrazy od francouzského výtvarníka Lorenza Eroticolora, nebo si připomenout první pomoc na dnešním kurzu.

Brány Továrny se otevřely v pátek ve čtyři hodiny odpoledne, kdy po úvodním slovu organizátorů a společné fotce s vystavovateli proběhl svářečský workshop. Po něm se práce chopili DJové a pohodovou podvečerní atmosféru završil koncert kapely Eddie Stoilow. Nechybělo občerstvení jak pro hladové, tak pro žíznivé, nebo stánky s oblečením a motodoplňky pro koupěchtivé. Svoji místnost měla Yamaha se zástupci řady Sport Heritage. V celém prostoru haly se tvořili větší, či menší skupinky klábosící o motorkách a z celé akce sálala pohodová atmosféra.

Z vystavených strojů určitě stojí za zmínku sprinterské nitrospeciály BMW od německých Kraftstoffschmiede, nebo do nejmenších detailů vyladěný Shovelhead z italské dílny Radikal Chopper. Početné zastoupení mají i polští Unikat Motorworks, z domácích pak nesmíme zapomenout například na pořadatelskou dílnu Custom Culture, nebo třeba na minimalistickou Babettu 210 od Reich Moto.

K vidění je toho ale mnohem víc, tak neváhejte a vyrazte do pražských Holešovic. Dnes od osmnácti večer se o strojích můžete dozvědět víc při jejich prezentaci, a pak třeba vyrazit na party do nedalekého Klasick Wheels, kde k tanci a poslechu zahrají Francesco the Beaver. Tohle všechno je navíc za dobrovolné vstupné.

 

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):


TOPlist