kawasaki_good_times_tour2




Dražba kombinézy na podporu Sidecar Ride 2008

Jak jste se už mohli dočíst leckde dočíst či dozvědět, chystá se zanedlouho velmi zajímavá a unikátní mototour až do dalekého Maroka. Jedná se o projekt Sidecar Ride 2008, který je zvláštní tím, že je postaven na tom dostat tělesně postiženého člověka na motorku, respektive do sajdkáry. Zdeněk Krupička je sice vozíčkář, ale také je to špičkový sportovec, hrající sledge hokej. Byl mimochodem nedávno draftován Americkým týmem.

Zdeněk bude formou dálkové motorkářské výpravy v sajdkáru (Praha – Casablanca) propagovat myšlenku založení české verze benefiční vyjížďky LOVE RIDE ve prospěch Stipendijního fondu Jedličkova ústavu, kde vyrůstal a načerpal mnohé životní zkušenosti. Smyslem cesty je zprostředkování zkušenosti a zážitků z expediční cesty na motorce těm postiženým lidem, pro které se život na invalidním vozíku může jevit jako definitivní tečka za aktivním stylem života.

Celá jízda začne v Praze, kde se vše rozjede 12.4.2008. Na tento datum je naplánován start. Zdeněk Krupička se na své cestě, dlouhé přibližně 5900 kilometrů, bude setkávat i s dalšími motorkáři, kteří podporují Love Ride CZ. Zdeňka i jeho sajdu, zapůjčenou od Pražského BMW klubu, jste mohli potkat i na výstavě Motocykl v Praze v Holešovicích. Ve prospěch akce je uspořádána veřejná aukce zvodní kombinézy, osobně podepsané mistrem světa SSB Troyem Bayllisem, z prvního testování Ducati 1098 v Jihoafrické republice.


Získané finanční prostředky by měli podpořit Zdeňka a celý projekt. Aukce se koná na portále www.aukro.cz od 21.3. do 31.3. 2008. Prodejce najdete pod Nickem: PanVopicka. Takže pokud by někdo měl zájem o takovýto suvenýr a jeho zakoupením podpořit dobrou věc, mrkněte na Aukro. Jinak kombinéza visí na ukázku v prodejně Bikers Crownu na Karlovarské na Praze 6. A pokud ne, stačí, když se o tom dozví co nejvíc lidí a případně přijedeme na slavnostní start Zdeňkovi popřát šťastnou cestu a třeba ho i kousek vyprovodit. My tam budeme. O přesných podrobnostech budeme ještě informovat. A pokud se chcete o celém projektu dozvědět něco více obrazně můžete se podívat na krátký film:


Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist