globalmoto_kveten




štartovanie

  • 0

    14.5.2024 od Nattaly8274

    Ahojte
    Chcem sa spytat mam Kawasaki Z650 2017 a najete kolem 72 000km po zime vsetko fungovalo ale cca pred tyzdnom isla som nastartovat a elektronika vsetko nabehlo ako ma ale ako som zmačkla spojku a idem nastartovat tak nechytla , tak som skusila baterku (yuasa) dat nabit a po case chytla baterka sa vymenila a dala nova (LP) myslela som si ze je problem za nami ... ale! jela som do Brna (Hodonín-Brno) v garazi chytla hnet do Brna som v poriadku dojela v Brne som sa zdrzala cca 3hodiny a pridem k motorke ze idem nastartovat a zasa elektronika vsetko v poriadku stlacim spojku ze idem nastartovat a nechcelo to chytnut az niekde na 4 či 5 pokus
    Neviete mi poradit kde by mohla byt chyba

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

    15.5.2024 od krokoš

    Čau, skús lepší benzín. V drahších benzínoch je namiesto liehu ETBE , možno to pomôže. Minulé leto bol u nás kamoš z Čiech a vy ste ešte nemali tú E10 , na SK to už bolo. Po natankovaní tej E10 mu to tiež nechcelo naštartovať a na križovatkách mu to chcípalo. Má kawu , ale karbecovú. Teraz je tá E10 už aj u vás, možno tvoja motorka dostala šok z toho hnusobstva.

    Doplněno:

    Ahoj :) presla som z 95tky na 100vku som zacala tankovat

    15.5.2024 od Nattaly8274

    Doplnit odpověď

  • 0

    15.5.2024 od nevo7

    Ako točí štartér a nechytí. Ale 5x mačkáš štartovanie a nič to nerobí? Skús vymeniť sviečky, alebo v druhom prípade sprejom na kontakty premazať všetko okolo štartovacieho spínača.

    Doplněno:

    Ahoj , ano otocim klucikom vsetko sa nahodi zmacknem spojku stlacim starter a nenastartuje sa az niekde na ten 5x mi to nastastie chytlo.... inak napadlo mna ze skusit nastrikat ci to nepomoze ale uvidime lebo mam it na velky servis plus dat do poriadku tlmice a ventile tak musime poriesit aj toto.... ano bolo by na case asi aj nova motorka ale nechce sa mi popravde ist do novej :/

    15.5.2024 od Nattaly8274

    Doplnit odpověď

  • 0

    16.5.2024 od Obdélník

    Podívej se na svíčky. Pokud jsou mokré, tak ti stříknutí spíš nepomůže.

    Pokud máš svíčky NGK, tak jsou ulité a můžeš je vyhodit. Už nikdy nebudou pálit dobře.

    Doplnit odpověď

  • 0

    17.5.2024 od Pedl

    Pokud to točí ale nechce chytnout tak ještě můžeš zkusit při startu trochu přidat plyn, může být i špinavý vzduchový filtr, pokud nevíš jak je starý nebo vypadá špinavě tak vyměnit. A jak poznamenal Obdélník, pokud máš ngk svíčky tak lepší dát denso. A nevo7 píše že taky můžeš mít nějaké kontakty zoxidované, dobré to prolézt a pročistit. Pak dál jsou problémy jako relé, startér atd. ale to by už bylo lepší dát do servisu.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist