bmw_r1300gs_cartec




Funkčnost neoriginálního těsnění do třmenů?

  • 0

    6.1.2024 od DaWe_cz

    Dobrý den, mám dotaz zda-li by šlo do brzd dát těsnění z jiný sady na brzdové než z originální. Protože na mou motorku nejsou skoro k sehnání a když už jsou někde na ebay tak stojí 3× tolik co dostupné těsnění na jine třmeny, tak mě napadlo že bych změřil průměr pístku a podle toho koupil jinou brzdnou sadu. Fungovalo by to?

    Děkuji za jakoukoliv smysluplnou odpověď.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

    6.1.2024 od ja1

    Tam není jen pistek, gumička má taky rozměry stejně jako prachovka,

    Doplnit odpověď

  • 0

    6.1.2024 od TDM851

    Buď v klidu dej to tam. Ale klidně to rozdelej, vyčisti, pod gumkou to bude zoxidované a dej zpátky.

    Doplněno:

    No nejdřív jsem to chtěl udělat tak že to jenom vyčistím z venku, ale nakonec to dopadlo naštěstí tak že jsem všechny tři brzdové destičky komplet rozebral a vše vyčistil, skoro vše bylo zanesené a zoxidované

    7.1.2024 od DaWe_cz

    Doplnit odpověď

  • 0
  • 0

    29.1.2024 od RyleighJenkins

    The highly skilled experts at Linkbuilder develop and maintain link submit strategies https://linkbuilder.com/submissions based on in-depth analysis of your business and target audience to create the most effective backlinks. We focus on building your website authority and increasing organic traffic using advanced SEO techniques. As part of our cooperation, we provide free consultations to determine the best promotion strategy, and our 24/7 support provides constant help and advice. In addition, Linkbuilder offers a unique reward program of 15% of your referred clients' spending, making our partnership especially beneficial for you.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist