bmw_r1300gs_cartec




Prasklá podložka pružiny

Odpovědí (5)
  • 0

    12.11.2023 od wormi

    koukal jsem a asi se to neprodává, můžu to zkusit vytisknout na 3D tiskárně z polycarbonátu nebo ABS kdyby si chtěl...

    Doplněno:

    To raději vytocit na soustruhu ze silonu.

    14.11.2023 od _Michal

    To raději vytocit na soustruhu ze silonu.

    14.11.2023 od _Michal

    Doplnit odpověď

  • 0

    13.11.2023 od ja1

    Tím si nepomuzes, dal bych větší kovovou podložku a gumu pod pruzinu, aby se mohla pořádně opřít, pružina jde sundat když tlumič sundas, a pruzinu bych zabrousil do roviny

    Doplnit odpověď

  • 0

    13.11.2023 od Slávek-TDM

    To podle mého není jen podložka, ale celý plastový kus trubky, který kryje tělo tlumiče nebo pístnici. Osobně bych se na to vykašlal (na funkci to nemá vliv) a řešil až s budoucí výměnou celýho tlumiče.

    Doplnit odpověď

  • 0

    19.11.2023 od nevo7

    To kto vyrába tie pružiny? Takto to nechať s ostrým koncom. To býva dobrúsené do roviny so spodkom pružiny. Ako sa tu už písalo, ak budeš meniť ten plast, obrús ten koniec pružiny, lebo to prerazí aj ďalší plast.

    Doplnit odpověď

  • -1

    18.11.2023 od Grando

    Ahoj, je skvělé, že jsi našel své kasino na https://www.slotvegascz.com/automaty-za-penize/ . Jejich bohatý výběr zajímavých miniher a okamžité výběry jsou skutečnou zábavou pro ty, kteří ocení vzrušení a chtějí zůstat v plusu. Jejich herní knihovna je opravdu působivá a zřejmě jste si mohli užít veškerou rozmanitost, kterou nabízejí. Jsem rád, že se cítíte jistí jejich službami a že vyhráváte. Užívejte si hru i nadále, štěstí je vždy na vaší straně! Pokud máte další otázky nebo potřebujete další doporučení, neváhejte se zeptat. Ať vás provází štěstí na SlotVegas!

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist