globalmoto_kveten




Problém so štartovacou pákou

  • 0

    22.4.2021 od samuelso

    MZ ETZ 150 štartovacia páka
    Zdravím, vedel by mi niekto poradiť ? Ide o štartovaciu páku. Nevracia sa. Pokiaľ nie je nasadený kryt spojky tak sa vracia bez problémov. Akonáhle nasadím kryt tak ide veľmi ťažko. Dá sa naštartovať ale nie je to ono. Vždy musím štartovaciu páku zdvihnúť sťažka rukou. Neviem v čom je problém. Mohla by byť krivá tá tyč na ktorej je štartovacia páka uchytená ? To sa mi moc nezdá pretože neviem ako by sa to mohlo stať pretože je celkom krátka a hrubá, pochybujem vôbec že by sa dala ohnúť. Alebo je problém v kryte ? Nerozumiem tomu prečo to nejde. Alebo je tam zle uchytená ? Mala by byť dobre robil som to presne ako to má byť, pružinu som osádzal ako má byť. Opakujem, páka sa vracia krásne ale bez krytu, ako náhle ho tam dám a pritiahnem šróby tak už to nejde ako má.
    Ďakujem za odpovede

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (1)
  • 0

    23.4.2021 od Yuri_CZ

    Mas tam správný rozmer o kroužku ve víku ? Daval se silnější kvůli prusakum oleje a pak to takto zlobilo , nebo už máš unavenou pruzinu přeci jen bez vika tam není takový odpor , vyměnil bych tedy prvne o kroužek pak pruzinu.

    Doplněno:

    Pružina je celkom nová, určite je v poriadku a ohľadom toho krúžku ten je nový tiež a kupoval som ho presne na mz 150 takže by mal byť akurát ?

    23.4.2021 od samuelso

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist