přední tlumiče

  • 0

    5.9.2017 od EL_Pedro

    Zdravím,
    poprosil bych o radu. Na mojí moto Suzuki VX800 jsem měl problém s předníma tlumičema. Skoro nefungovali, když jsem je zatížil šli nadoraz. V nejmenovaném servisu mi vyměnili pružiny ve vidlích za nové progresy a dolili olej.
    O.K. motorka nyní pruží, ale naprosto netlumí. Na mou reklamaci dolili více oleje, ale kýžený efekt se nedostavil. Posléze mi vrátili peníze za práci, že prý neví co s tím je.
    Mám tedy dotaz a prosbu máte s tím prosím zkušenost, kde může být chyba?
    Děkuji předem za odpovědi.
    EL Pedro

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    5.9.2017 od Medved

    asi slusny servis . Budto nemas spravne mnozstvi oleje - najit v manualu a upravit na spravnou hladinu, anebo jsou vybehana vnitrni pouzdra. Taky je mozne, ze to ten servis blbe poskladal ... podle toho, jak se k tomu postavili.

    Doplnit odpověď

  • 0

    5.9.2017 od Slávek-TDM

    Pokud predek pruzi, ale netlumi, pak je tam bud spatnej (ridkej) olej, nebo ho je nespravny mnozstvi, nebo chybi (pripadne jsou poskozeny) streva v trubkach tlumicu.
    Napadlo me, ze pri pouziti jinych pruzin se zmeni pozadovany mnozstvi oleje ve vidlici. Originalne by to melo byt tak, ze hladina oleje pri vyjmuty pruzine a uplne stlaceny trubce je 150mm od horniho okraje. Hodnotu si pro jistotu over v manualu.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist