globalmoto_duben_nolan




volné sedadlo

  • 0

    19.7.2015 od Antonín65

    Dobrý den,
    mám - na můj vkus - docela volné sedadlo (u Viraga 750) . Ptal jsem se na to jednoho kámoše, co dřív měl Virago 1100 a říkal, že ho tam mám blbě dané. U nádrže je to dobrý - tam jsou z obou stran na imbus dva šroubky, ale vzadu u opěrky je pod sedlem takovej plechovej kastlík, do kterýho se sedadlo nasune - takový plastový "lízátko", který tam má ale hodně velkou vůli a nevypadá to, že by tam něco chybělo nebo bylo vypadený. Nevím, jestli tam mám jenom metodou pokusu a omylu postupně "vkládat" nějakou "vložku", která by to utěsnila, nebo jestli mi tam opravdu něco chybí nebo prostě jak na to? Nejsem vyloženě technickej typ, tak mě možná hned nejlepší řešení nenapadne.
    Děkuji za rady.
    Tonda.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    19.7.2015 od Jakc

    Já mám sedlo volný jen když tam to "lízátko" blbě dám, když tam sedí a vepředu se utáhnou ty šroubky, ani se to nehne. Není vůbec problém to tam dát tak, že má člověk pocit že to tam sedí, ale ono ne Nevím o tom že by tam patřilo ještě něco jinýho, pokud to tam máš zapadlý tak jak to má být a viklá se to, budeš to asi muset oporavdu něčím vypodložit, ale spíš si myslím že to máš jen špatně nasazený.

    Doplnit odpověď

  • 0

    20.7.2015 od bill56

    Natáhni na to "lízátko" kus duše z cyklokola

    Doplnit odpověď

  • 0

    20.7.2015 od Antonín65

    Dík za radu oběma. Já jsem tu motorku koupil letos v březnu a je fakt, že na tom "lízátku" je od předchozího majitele nějaká oškubaná izolačka namotaná. Počkám, až bude trochu lidsky a znovu na to mrknu. Teď v těch vedrech se mi do toho nechce.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist