globalmoto_kveten




Teče olej z vidlí

  • 0

    1.9.2016 od Adarek

    Ahoj,
    mám Varadero 1000, r.v. 2006, vyměnil jsem olej ve vidlích, dal origo prachovky i gufera a po pár km začal jeden tlumič téct kolem trubky vidle, rozebral jsem znova, na trubce je pár nepatrných škrábanců. Může to být tím ? Dají se vidle vyleštit ?

    Doplněno:

    Na soustruhu přeleštěno, 114 mm olej, znova nové gufero a prachovka. Zatím po cca 20 km suché. Zítra to otestuju.

    2.9.2016 od Adarek

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    1.9.2016 od Slávek-TDM

    Tak muze to byt tim, ale protoze trubky jsou pochromovany, s lestenim bych to neprehanel.
    Ale taky jsi mohl jen prelit olej, daval jsi mnozstvi podle objemu nebo na hladinu? Podle objemu je to min presny, protoze ti ve vidli mohlo trochu zbyt.

    Doplnit odpověď

  • 0

    1.9.2016 od pavelgsxrv

    Tak přesně jak píše kolega nade mnou většinou tam lidé dají toho oleje víc ale vidle bohužel nejsou jako motor ten to většinou polkne a vyletí to výfukem ale vidle to prostě vytlačí ven nech to chvilku být a pozoruj a když to nepřestane tak to budeš muset řešit někdy se i stane že prehlidnes nějaký zásek nebo i ty mušky umí gufero poškodit .

    Doplnit odpověď

  • 0

    1.9.2016 od Turbíš

    Jak píší kolegové. Hladinu oleje měřit raději měrkou dle typu (ABS nebo bez), tuším asi 114mm po odvzdušnění, od horní hrany ve stlačeném stavu. Samozřejmě musí být správně orientovaná gufera. Trubky se lehce přeleštit dají, dokonce i opatrně zalapovat nějaký ten vryp v tvrdochromu, kterým to opravdu dokáže rosit. Hodně to teče, pokud někdo otočí gufero, nebo ho poškodí při montáži.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist