ktm_unor




Nové nákrčníky a hrnky na kafe v e-shopu Motorkáři.cz

Po čase jsme zase trochu rozšířili naši nabídku merchandisingu s logy Motorkáři.cz a přidali další věci, které sami denně používáme – několik druhů nákrčníků a šálků na kávu nebo čaj.

Někdo to na sobě nesnese, ale většinou u motorkářů holé krky nevídáte, pokud není vyloženě Sahara. A i v tu chvíli mají nákrčníky velký smysl, aspoň nemáte sežehnutý krk, nehledě na to, že když je vedro, tak je příjemnější se zabalit do nějakého hadru a nenechávat se ofukovat tím horkým fénem. Ale to už je každého věc, co je mu příjemnější. My v redakci nosíme nákrčníky pořád a aktuálně jsme zařadili další modely do našeho e-shopu, teď už jsou v nabídce čtyři! Základní nese název Originál, ten jste si mohli koupit už loni – jednoduchý pružný nákrčník ze 100% polyesteru s olemovanými konci, lehký a o fous kratší než ty ostatní. Takový univerzál s jednoduchým potiskem našimi logy, za který dáte 249 Kč.

Další tři jsou nové, vyrobené z italských materiálů a ušité u české firmy Rituall ve Frenštátě pod Radhoštěm. O pade více, tedy 299 Kč, vás bude stát vyloženě lehoučký letní nákrčník z mikropolyesteru (kombinace 94 % polyester, 6 % elastan), který je udělaný tak, aby hodně rychle schnul. Tenhle nákrčník je ve tvaru bezešvého tunelu, nemá žádné lemování a máme ho v provedení s velkým logem uprostřed a tematickými motorkářskými obrázky po stranách.

Úplně stejnou grafiku najdete na nákrčníku Lightwind, což je i název materiálu, z něhož je vyroben. Tvoří jej kombinace 90 % polyester a 10 % elastan v hutné gramáži 180 g/m2, což poznáte, už když tenhle nákrčník vezmete do ruky. Tohle je varianta spíše do chladnějšího počasí, materiál je sice prodyšný, ovšem díky broušené vnitřní straně tepelně izoluje a chrání proti chladu. Mimochodem, na omak je tohle moc příjemný nákrčník, jako jediný od Rituallu sešívaný a s olemovanými kraji. Zaplatíte za něj 349 Kč.

 

Nejdražší (399 Kč) je vyloženě zateplený nákrčník, který tvoří vlastně dva nákrčníky v jednom – k lehkému letnímu nákrčníku je přišitý druhý fleecový poloviční délky. Náš Honzis přesně tenhle nákrčník nosil celou zimu místo šály a nemohl si ho vynachválit, v chladném počasí na motorce je to taky super záležitost, protože prostě hřeje. Grafiku tady používáme jednouchou z kombinace našich log.

Ač jsme to původně vůbec neměli v plánu, tak zájem návštěvníků našeho stánku na veletrhu Motosalon nám jasně ukázal, že bychom do nabídky měli zařadit vedle oblíbeného plecháčku i porcelánové hrníčky, z kterých si doma či v práci vychutnáte kafe, případně čaj. I tady máme na výběr čtyři druhy, liší se ale v zásadě jenom velikostí, vždy je to bílý hrnek s naším logem, ve třech ze čtyř případů s podšálkem. Nejmenší hrníček na jedno espresso stojí 149 Kč, větší pro milovníky macchiata nebo dvojitého espressa vyjde na 199 Kč. Kdo dává přednost capuccinu, nebo prostě pije kafe místo vody a chce ho mít hooodně, pro toho je největší z kávových hrnků za 249 Kč, a úplně stejné peníze dáte za poslední porcelánový hrnek, který je vysoký, jako jediný nemá podšálek a využití najde hlavně pro caffe latte nebo pro čaje. Všechny produkty najdete na našem shopu, ty nové jsou ve spodní části, a zboží vám buď pošleme, nebo se pro něj můžete zastavit u nás v pražské redakci.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Jan Rameš - (Odebírat články autora)




TOPlist