yamaha_demo_tour




Vyhrajte 2x2 lístky na film „Cesta je cíl“ a besedu s Liborem Podmolem v Brně

Freestyle motokrosař Libor Podmol se jednoho dne rozhodl vyrazit závodit na nejtěžší rally a dostat jméno Podmol na cílovou rampu. O to se pokusil i jeho otec, který ale kvůli technické závadě Dakar nedokončil. Sen se stal skutečností a Libor o své premiéře na Dakaru natočil celovečerní film. Pojďte zkusit štěstí a vyhrajte dva lístky na promítání filmu „Cesta je cíl“ tuto sobotu v Brně.

Libor Podmol se věnuje freestyle motokrosu už hezkou řádku let a za tu dobu získal mnoho ocenění. Nejenže dokázal vyhrát zlatou placku na prestižní soutěži X Games, on se také stal Mistrem světa a to mluví za vše. Jednoho dne se rozhodl vyzkoušet dálkové rally a postavit se na rampu legendárního Dakaru. Když už s tou novinkou chtěl jít ven, čáru přes rozpočet mu udělal ošklivý pád při FMX závodech v Německu a tak musel start odložit.

Za rok potom proběhl druhý pokus a na Dakar skutečně vyrazil. Pokud vás tenhle bláznivý příběh zajímá, doporučujeme vyrazit na promítání filmu „Cesta je cíl“, který jeho premiéru na Dakaru podrobně přiblíží. Pojďte soutěžit o vstupenky na promítání a besední show v Brně 24.7. 2021.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V jakém roce se Libor Podmol stal Mistrem světa ve Freestyle motokrosu?
    • 2001
    • 2010
    • 2019

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)




TOPlist