yamaha_demo_tour




Vyhraj dvě trička Yakuza

Čas vánočního obdarovávání vrcholí! Pokud stále nevíš, čím potěšit své blízké a udělat jim opravdovou radost, nahlédni do eshopu yakuzabrno.cz. A nemusíš ani nic kupovat, nabízíme ti možnost dvě trička vyhrát!

Kdo má rád motorkářskou módu, ten se určitě už se značkou Yakuza musel setkat. Podmanivá, provokativní, vyzývající stávající společenské normy. Původně "garážové" seskupení, co hledalo styl, který bude na první pohled spojovat svobodu a rebelantství a bude dostatečně provokativní, aby upoutal pozornost. Motivy tetování a odkaz mafiánského japonského společenství Yakuza byly pro tento účel dokonalé. A v produktech je to vidět. Nejsou to jenom pánská a dámská trička a mikiny, v nabídce je toho mnohem víc – legíny, ledvinky, kulichy, kšiltovky a nechybí dokonce ani dětský program. Přeci nevezmete svého juniora na sraz v tričku s Batmanem!

Yakuzabrno.cz si vybere každý s dobrým vkusem. Vášniví motorkáři, milovníci tetování, nadšenci do sportovních aktivit, smělé dámy i neobyčejní muži. Zkrátka všichni ti, co mají rádi kvalitní, designově originální a limitované oblečení. Na jednoho z vás čekají dvě trička v této soutěži, stačí odpovědět na jednoduchou otázku. A pro ty, co nebudou mít štěstí při losování výherce, je připravený slevový kód na nákup v eshopu yakuzabrno.cz platný do konce roku 2023. V nákupním košíku stačí zadat: MOTORKÁŘI10 a 10 % máte v kapse!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Která německá značka oblečení tvoří největší část sortimentu Yakuzabrno.cz?
    • Cosa Nostra
    • Yakuza
    • La Familia

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • yakuzabrno.cz

    Oddejte se originalitě motivů německé značky Yakuza, která vás pohltí navždy. Obohaťte svůj šatník o kvalitní nezaměnitelné a limitované oblečení. V naší nabídce si vybere každý - motorkáři, milovníci tetování, sportovci, zkrátka všichni pánové a dámy s dobrým vkusem! Vystupte z řady a vykročte do u...




TOPlist