husqvarna_svartpilen_801_2




Velká předvánoční soutěž s GasGasem

Jste příznivci katalánské značky GasGas, případně máte takového doma? V tom případě už nemusíte shánět dárky k Vánocům, stačí se zapojit do naší velké soutěže a mít trochu toho pověstného štěstíčka. Čekají na vás ceny v hodnotě bezmála 30 000 Kč!

Když se řekne GasGas, většina motorkářů si představí trial a enduro. Ovšem od dob nového majitele, kterým je rakouská společnost Pierer Mobility AG, se výrazně rozšířilo jak modelové portfolio, tak sportovní aktivity značky. GasGas dnes závodí v motokrosu, kde letos Jorge Prado získal titul mistra světa, účastní se Rally Dakar a červené motocykly vidíme i ve všech třídách mistrovství světa silničních motocyklů. Přitom ještě donedávna bylo spojení GasGasu s asfaltem nemyslitelné. To se samozřejmě odráží i na prodávaných modelech a dnes si tak už můžete pořídit i GasGasy, které jsou na asfaltu jako doma.

Nebyla by to ale právě tahle značka se silným sportovním dědictvím, aby nenabízela něco výjimečného. Čili asfalt ano, ale s velmi intenzivním podtextem. A to platí zejména v případě modelu SM 700, což je, jak název napovídá, čistokrevný supermotard. Motorka na 17“ litých kolech, obutých do lepivých silničních gum, s ultra silnými brzdami v čele s monoblokovým radiálním čtyřpístkem Brembo a samozřejmě driftům přizpůsobeným ABS, špičkovým nastavitelným podvozkem WP Apex a především ďábelským jednoválcem o objemu blížícím se 700 kubíkům – přesný objem prozradit nemůžeme, což pochopíte, až se podíváte na soutěžní otázky… Druhý model řazený u GasGasu do kategorie Street je postaven na stejné platformě, ovšem kromě asfaltu má ve velké oblibě i terén. Model ES 700 je typický dual sport, tedy enduro uzpůsobené i jízdě na silnici – na vyplétaných ráfcích D.I.D. o endurových průměrech 21“ a 18“ má nazuté pneumatiky Continental TKC 80, podvozkové komponenty WP Xplor nabídnou vyšší zdvihy. Oba modely disponují pokročilou elektronikou, nechybí jim obousměrné rychlořazení, dvě motorové mapy, kontrolu trakce, náklonové ABS se speciálními módy… Prostě adrenalinové bomby na dvou kolech s plnou výbavou!

Výjimečnosti silničních modelů GasGas odpovídá i výjimečný rozsah této velké předvánoční soutěže. Zatímco nejčastěji soutěžíme o jeden produkt pro jednoho vítěze, tentokráte si hodnotné ceny odnese 10 soutěžících. Všichni výherci si odnesou obal na notebook, láhev na pití a kšiltovku připomínající továrního jezdce v MotoGP Pola Espargara, to vše v souhrnné hodnotě 2000 Kč, druhý v pořadí k tomu ale dostane ještě tašku na kolečkách za tři tisíce a první velkou TLD GasGas tašku za více než šest Palackých! To za trochu toho hledání na webu www.gasgas.com stojí, ne?

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik autorizovaných prodejců motocyklů GasGas je v České republice?
    • 4
    • 5
    • 6
  • Jaká je správná hodnota maximálního točivého momentu motocyklu GasGas SM 700?
    • 70,2 Nm
    • 72,8 Nm
    • 73,5 Nm
  • Jaký zdvihový objem má motor modelu GasGas ES700?
    • 680 cm3
    • 692,7 cm3
    • 700,5 cm3

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)




TOPlist