yamaha_demo_tour




Soutěž o sklenice s motorkářským motivem

Přemýšlíte nad originálním dárkem pro kamaráda v jedné stopě? Co mu takhle nechat na půllitr nebo whiskovku vypískovat obrázek motorky, a k tomu přidat třeba ještě přezdívku? A nebo rovnou takový dárek vyhrát v naší soutěži!

Pískováním se dá ozdobit nejen půllitr, třetinka nebo tuplák na pivo, ale také skleněný hrnek na kafe, whiskovka, sklenička na víno a řadu dalších typů sklenic. Jejich kompletní nabídku najdete na webu www.sklo-dar.cz, který slouží pro jednodušší způsob objednání - o grafiku se postarají přímo ve studiu. Pokud si chcete navrhnout vzhled sami, máte možnost tak on-line učinit zde (ale ne prostřednictvím chytrých telefonů). Text se dá použít prakticky libovolný, obrázky můžete vybírat můžete z rozsáhlé galerie na webu, nebo zaslat vlastní. Návrh pak může vypadat například takhle.

Podstatnou informací je, že motiv se do skla pískuje - což je technika podobná broušení - a nemůže být tedy barevný, ani nemohou být zpracovány fotografie. Pokud byste si chtěli nějaký obrázek stáhnout z internetu, pozor na autorská práva.

A teď už k samotné soutěži. První podmínkou je jako obvykle správně odpovědět na soutěžní otázky. Ze správných odpovědí pak vylosujeme tři šťastlivce, kteří získají následující ceny.

Za 1. místo tuplák s vypískovaným motivem a textem na přání výherce, 2. místo půllitr typ Pavel s vypískovaným obrázkem a jménem a za třetí místo třetinková sklenice typ Peťa s vypískovaným jménem. Navíc každému, kdo se soutěže zúčastní a spolu s objednávkou napíše do poznámek heslo „motorkář“, dostane 10% slevu na sklenici a práci. Více na www.sklo-dar.cz

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Na sklenici si kromě jména můžete nechat vypískovat i obrázek. Z kolika motivů motorek si na webu sklo-dar.cz můžete vybrat?
    • z padesáti
    • z devíti
    • na webu není v nabídce žádný obrázek motocyklu, jen čtyřkolky
  • Je možné si na webu mujpullitr.cz objednat skleněný půllitr s vypískovaným vlastním obrázkem?
    • Ano možné to je. Mohou to být dokonce i barevné fotografie.
    • Ne. Každý si musí vybrat jen z nabízené galerie motivů.
    • Ano, ale musí to být černobílý obrázek a musí být ve vektorové podobě.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist