yamaha_demo_tour




Soutěž o bundu RSA

Říkáte příbuzným, ať vám pod stromeček dají místo osmdesátého svetru s jelenem radši peníze, protože potřebujete bundu na motorku? Lepší bude tu bundu vyhrát a peníze utratit za benzín!

V této soutěži můžete vyhrát bundu RSA Compact 2 v elegantní a bezpečnost zvyšující barevné kombinace černé s šedou a fluo žlutou. Značka RSA je úzce spojena s řetězcem motoprodejen MotoZem, jedná se tedy o značku českou, nabízející nepřebernou škálu nejen oblečení, ale i motocyklových doplňků kombinujících kvalitu s překvapivě nízkou cenou. To se týká i téhle bundy, jež najde uplatnění na motocyklech mnoha kategorií od skútrů přes naháče klidně po sportovní nebo dobrodružné stroje. Je to krátká pasovka s elegantním štíhlým střihem a velmi pěknou výbavou, když pod 100% polyesterovým svrškem najdete všitou klimamembránu a pod ní ještě odnímatelnou termo vložku. Komfortní nošení zajišťuje neoprenový límec, propracovaný ventilační systém do horkých dní či stahovací velcro pásky na rukávech a spodním lemu, bundu si navíc můžete sepnout s kalhotami prostřednictvím krátkého zipu. Stranou samozřejmě nezůstává bezpečnost, na ramenou a loktech najdete certifikované chrániče Level 1, na zádech máte připravenu kapsu na páteřák a celá bunda je homologovaná podle EN 17092-4:2020. Výhodou je obrovský rozsah velikostí od S po 5XL a jako vždy i velmi příznivá cena 3299 Kč. Tu ale platit nemusíte, pokud správně odpovíte na soutěžní otázku (nápovědu najdete tady) a budete mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Nabízí MotoZem dárkové poukazy?
    • ano
    • ne

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)




TOPlist