husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěž o 3 knihy Born To Be Wild

Motorkáři.cz pro vás ve spolupráci s magazínem Bodyart připravili soutěž o 3 nové motorkářské knížky.

Co bylo dřív, motorka nebo motorkář? Anebo, když na to přijde: motorkářský životní styl nebo magazín Easyriders, založený v roce 1971? Nebo to byl film Bezstarostná jízda z roku 1969, který se plně zaměřil na motorkářskou kulturu a dal jí její smysl bytí? Možná je třeba zajít do historie  ještě dál, až k vymydleným chlapíkům s motýlky a v kamaších, kteří své rodiny vozili po Americe v motocyklových sajdkárech a nikoliv v rodinných dodávkách jako dnes... Odpovědi jsou jednoduché i složité, barvité i kontroverzní, ale v prvé řadě znamenají začátek sakra dlouhého vyprávění. Kniha Born To Be Wild - Historie amerických motorkářů a motocyklů 1947-2002 přináší poutavý a vzrušující příběh zrodu jednostopého fenoménu v Americe.
Born To Be Wild je skvělým vánočním dárkem pro každého motorkáře. Stejně jako další zajímavé knížky si ji můžete objednat na stránkách vydavatelství Bodyart Press. Nebo můžete zkusit štěstí v naší soutěži! Stačí správně odpovědět na následující otázku:

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Autorem knihy"Born To Be Wild - Historie americkým motorkářů a motocyklů 1947-2002" je:
    • Paul Garson
    • Stephen King

Informace o redaktorovi

Jan Krajíček - (Odebírat články autora)




TOPlist