globalmoto_kveten




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
jees (11) napsal 22.09.2023 v 16:12

Tedy, moc zbytečnější článků jsem nečetl.
Co přesně obnáší "přístup k filtru a nádrži oleje pouze pomocí nářadí" ? Musím mít celou gola sadu, nebo stačí třeba T-klíč např.8 ?

IvanDvoutakťák (5099) napsal 21.09.2023 v 23:50+3

Ale tak se *kluci* nehaštěřte - hlavně že ti Taloši pořád ještě dělají dvoutakty,
který, jako ostatně vždycky , při akceleraci stahují z jezdců kaťata ...

JARDA-001 (0) napsal 21.09.2023 v 11:49

Jak na tenhle test reagovat? Nevím co jsme se vněm vlastně dozvěděli? Hodnoceni motorek TM se tento můj komentář netýká. Kometnovat chci to Vláďovo představení... To že je 125 neskutečně lehká a hravá a 300 jede jako z praku si dovede každý představit i doma v obýváku. Toto se dá říci o každé značce. Proč být z toho překvapený že je v předu Brembo, vzadu Nissin a že to funguje?

5 reakcí

iVlada
iVlada 22.09.2023 v 09:52

Jardo, neberu to ve zlém, to určitě ne. Jen vždycky chci konstruktivní kritiku, abych si z ní mohl vzít zpětnou vazbu a měl obrázek o tom, co naše čtenáře zajímá a co chtějí... Z prvního komentáře to úplně nebylo zřejmé. Každopádně díky za upřesnění a vysvětlení, a to co píšeš v posledním komentáři je pravda pravdoucí.
Ano, doporučit motorku není jednoduché, tím spíš, když jde o sportovní nářadí, jako mašiny TM jsou. Také potřebuju danou osobu znát a tím mám na mysli její fyzické proporce, zkušenosti a účel, za kterým si motorku pořizuje. Jak říkám, dneska není špatné motorky, ale špatného výběru.
Jinak prezentace podobného charakteru, kde je k dispozici kompletní modelová řada a víc než omezený čas na svezení, je hlavně o všeobecném představení modelového roku a něco málo dojmech z jízdy. Vždycky se snažím vzít pod zadek modely, které jsou nejoblíbenější a nejprodávanější a alespoň něco málo o nich na kameru říct. Podobně to mají ostatní moto novináři a o atraktivní modely je rvačka Asi chápeš, že je to dost o kompromisech a o boji s časem. Ale i tak mě to baví a dělám to pro naši čtenářskou základnu bahňáků moc rád.


K167 (1481) napsal 21.09.2023 v 08:49

Díky za informace. O motocyklu značky TM sní starší syn aktuálně dráždící Yamahu DT125R.

Jinak jsem rád, že Vláďa je opět zde!




TOPlist