journeyman_brezen




Nové barvy pro Yamahy modelového roku 2018

Některé modely projdou meziročně větší či menší obměnou a některé dostanou prostě jen pár nových barev, aby se nové ročníky trochu rozjasnily a odlišily od těch starších. Přesně to je u Yamahy případ retro modelů XSR 700 a XSR 900 a cesťáku FJR 1300.

Kapitoly článku

Retro Yamahy XSR se zaměřením na individualizaci zůstaly po technické stránce meziročně stejné a designově stále věrné původním modelům XS, pocházejícím už ze šedesátých let.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Menší XSR 700 však dostala pro rok 2018 novou barvu Brilliant Red, odkazující na historický model XS2 z roku 1972. Barevné schéma obsahuje bílé blatníky a vystupující sytě rudou nádrž, přes kterou jsou protaženy dva bílé pruhy.

Svým způsobem podobné schéma se objevuje i na větší XSR 900 a i tady se odkazuje do minulosti, konkrétně na model XS 850 z osmdesátých let. Ve zbarvení Racing Red má motorka černé blatníky a opět vystupuje jen rudá nádrž se stříbrným pruhem po bocích.

Do světa moderny se naopak posunula řada cestovní modelů FJR 1300. Pro všechny verze je nyní možné objednávat tmavě modré lakování s moderním matným a saténovým povrchem.

 

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist