yamaha_demo_tour




Vyhodnocení soutěže o skútr Honda Lead

Počátkem roku 2006 jsme pro návštěvníky serveru Motorkáři.cz připravili ve spolupráci s firmou Honda ČR soutěž o skútr Honda Lead 100.

Účastníci měli za úkol správně odpovědět na otázky týkající se historie a obsahu serveru Motorkáři.cz. Soutěž začala na našich stránkách v lednu 2006 a vyvrcholila na výstavě Motocykl 2006. Na našem stánku se prostřednictvím internetových terminálů mohli zúčastnit také všichni návštěvníci výstavy.

Celé soutěže, která byla ukončena v sobotu 11. března, se zúčastnilo 2099 účastníků. Správných odpovědí na všechny otázky však bylo pouze 913. Hodinu po ukončení soutěže se k našemu stánku dostavil pan Petr Kříbala, zástupce společnosti Honda ČR, který pomocí počítače ze správných odpovědí vylosoval výherce.

Novým majitelem stříbrného skútru se stal pan Aleš z Bohdíkova, který si pro výhru přijel až ze Šumperka. V garáži už jednu Hondu má, a sice model CBX 750. Z nového přírůstku stejné značky měl velkou radost, přestože si kvůli sněhové nadílce nemohl vychutnat triumfální odjezd na úplně novém stroji.

Na závěr se můžete podívat, jak probíhalo losování a předání skútru.

Losování






Předání skútru






Správné odpovědi na soutěžní otázky

1) Měl server Motorkáři.cz na výstavě Motocykl 2005 svůj stánek?


ano
Naše služby a náš portál, jsme prezentovali návštěvníkům již na výstavě Motocykl 2005 v levém křídle Průmyslového paláce v Holešovicích.

2) Jaké služby nabízí podserver bazar.motorkari.cz?


soukromou a firemní motocyklovou inzerci
Na serveru www.bazar.motorkari.cz naleznete nejenom soukromou inzerci pro motorkáře, která je zdarma, ale také inzerci pro firmy.

3) Kdy byl založen server Motorkáři.cz?


6.3. 2001
Založení portálu se datuje k zakoupení domény www.motorkari.cz, kterou vlastníme od března roku 2001. Informace naleznete na registru domén www.nic.cz nebo v patičce serveru, kde je uveden rok založení.

4) Kolik podserverů provozuje server Motorkáři.cz?


více jak 8
Provozujeme již více jak 8 podserverů. Nejhlavnější: www.racing.motorkari.cz, www.bazar.motorkari.cz, www.moji.motorkari.cz, www.akce.motorkari.cz, www.slevy.motorkari.cz, www.forum.motorkari.cz, www.chat.motorkari.cz, www.shop.motorkari.cz . A doplňkové např.: www.soutez.motorkari.cz, www.reklama.motorkari.cz

5) Kolik motorkářů je nyní registrováno v naší databázi motorkářů?


6001 a více
Databáze motorkářů (www.moji.motorkari.cz) se stala od počátku velmi úspěšnou službou a doplňkem našeho portálu. Jde vlastně o katalog motocyklů a motorkářů, kteří se zde seznamují, diskutují a prezentují svůj motocykl. Do dnešního dne (13.3.2006) je zde registrováno 7174 motorkářů.

6) Co znamená křivka v logu serveru Motorkáři.cz?


otáčkoměr
Křivka v našem logu symbolizuje otáčkoměr motocyklu, jehož ručička je v červeném poli – ta představuje jízdu na „plný plyn“.

7) Jaké články přináší podserver racing.motorkari.cz?


o závodním silničním motosportu
Podserver www.racing.motorkari.cz nepíše o všem, jak se někteří domnívali, ale pouze o závodním silničním motosportu, ve kterém má, co se týče aktuálnosti a množstvím poskytovaných informací, dominantní pozici.

8) Jaký točivý moment má skútr Honda Lead 100?


7,5 Nm při 5500 ot. za min.
Jak jste si mohli najít na oficiálních stránkách www.moto.honda.cz, skútr Honda Lead má točivý moment 7,5 Nm při 5500 ot. za min.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist