yamaha_demo_tour




Gaucho Rambler: Ural s vůní Divokého Západu

Je to hodně romantická představa. Bez cíle se toulat krajinou, žít z toho co se povede ulovit a vlastnit jenom koně, nůž a pončo. Američtí kovbojové, na jižní části kontinentu známí spíš jako gauchos, a motocykly Ural mají mnoho společného. Nezávislost, putování bez konkrétního cíle, jenom pro pocit svobody. A teď je navíc spojuje speciální limitovaná edice Gaucho Rambler.

Ural nás potěší nějakou tou limitovanou edicí pravidelně každý podzim, ale tentokrát je to poprvé, kdy se marketingoví specialisté z Ruska pustili do spolupráce s firmou ze zámoří. Protože Irbitský Motocyklový Závod letos slaví dvacet let svého působení na americkém trhu, musela to logicky být nějaká tradiční značka z USA. Volba padla na rodinný podnik Pendelton, který se v Oregonu věnuje výrobě vlněných dek a oblečení už půldruhého století.
Jako inspirace se přímo nabízel základní kámen americké historie, éra Divokého Západu. Teplá vlněná deka (samozřejmě s logem Ural), pořádná pánev, plechová konvice na kafe a dva hrnky - co víc potřebuje kovboj na svých toulkách krajinou? A přesně tyhle kempingové potřeby jsou součástí výbavy Uralu Gaucho Rambler. Nic víc, nic míň. Bez dlouhého rozmýšlení a balení můžete skočit do sedla a vyrazit po prašné cestě, směrem za zapadajícím sluncem.
Firma Pendelton se nepodílela jenom na dodávce příslušenství, ale se také na výběru barvy, kterou pojmenovala jako Pacific Blue. Plátěný potah sedlo a kryt sidecaru jsou zase vyvedeny v odstínu Sunburnt, tedy něco ve smyslu opálená kůže. Přední část lodičky pak zdobí indiánský symbol.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (18x):



TOPlist