yamaha_demo_tour




Triumph Praha slaví 1000. prodaný motocykl

Tisíc zákazníků v prodejně, to už je pěkné číslo. Ovšem tisícovka takových, co si koupí zbrusu nový motocykl? To je důvod k pořádné oslavě! Dneska v pražské prodejně motocyklů značky Triumph slavnostně předali jubilejní prodaný motocykl jeho šťastnému majiteli.

Možná jste to zaregistrovali na facebookovém profilu pražské prodejny. Těsně před Vánoci tam vyšla informace, že aktuální počet prodaných motocyklů je 970 a že je to také naposledy, co přesné číslo zveřejňují. Protože bylo rozhodnuto, že jubilejní 1000. zákazník bude mít svůj motocykl cenově zvýhodněný, tak abyste nemohli moc špekulovat.

Ironií osudu o této akci právě teň šťastný 1000. zákazník vůbec nevěděl a motorku si koupil prostě proto, že ji chtěl. Pan Jakub z Doks doposud jezdil jen na Pionýru a Jawě 350/640, takže jeho vyvolený Triumph Bonneville T100 bude jeho první čtyřdobou motorkou. Pro jeho koupi se rozhodl při návštěvě pražského veletrhu Motosalon v březnu. "Triumphy se mi líbí už delší dobu, dělají krásné klasické motocykly a model Bonneville T100 mě oslovil nejvíce. Je to krásný klasik bez elektroniky, s velmi dobrým poměrem ceny a výkonu," uvedl při převzetí klíčků od svého nového motocyklu z rukou Radka Klimeše, šéfa českého zastoupení Triumphu. Od společnosti Triumph Praha si pan Jakub vylosoval slevu 30 000 Kč na motocykl a k tomu ještě 20% slevu na doplňky a příslušenství. Domů si vzhledem k nepříznivému počasí stroj odvezl ještě na vleku, zajíždět se prý bude až za sluníčka. Nedivíme se, Bonnieho si prostě chcete vychutnat.

Pražská prodejna Triumphu je zároveň i sídlem importéra, takže jsme vyzvídali také to, co je nového. Velké změny se odehrají v dealerské síti, která se rozšíří hned o dva nové showroomy, a to v Hradci Králové a v Českých Budějovicích. Doposud jste si Triumphy mohli koupit na třech místech v Česku (Praha, Brno, Olomouc) a na dvou na Slovensku (Bratislava, Banská Bystrica).

Rozrůstá se také flotila testovacích motocyklů, aktuálně můžete vyzkoušet modely Bonneville Speedmaster, Speed Triple RS, Tiger 1200 XCa a na svezení se připravuje nejočekávanější letošní novinky Scrambler 1200. Na model Speed Twin se potom můžeme těšit v červnu.

Video

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 42 Kč od 7 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 6 Kč
marafzs600 přispěl 6 Kč
alpel přispěl 6 Kč
Davcoun přispěl 6 Kč
PAVY přispěl 6 Kč
Freddy_X přispěl 6 Kč
Normik přispěl 6 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma



TOPlist