yamaha_demo_tour




Triumph Bonneville T100 Special Edition

V Hinckley se letos ohlíží do historie a velkou pozornost věnují retro modelům. V rámci příprav na oslavy 50. narozenin legendárního Bonneville vyšperkovali celou řadu Classic, ale pro opravdové fajnšmekry je tu navíc něco speciálního: Triumph Bonneville T100 SE.

Triumph už před pár dny ukázal vylepšené modely Bonneville, Thruxton a Scrambler pro sezónu 2014.  Teď odkryl skutečný skvost v podobě speciální edice Bonneville T100 SE.
Retro verze k příležitosti 50. výročí modelu Bonneville stojí na drátěných kolech a zdobí jí například dobové blatníky  ve stříbrné barvě s černými a zlatými pruhy uprostřed, nebo dvojité zlaté linky na nádrži.
Stejně jako model T100 2014 se i speciální edice vyznačuje novým detailem žebrování hlavy motoru, černými rozvody chladícího oleje a upraveným zvukem výfuku. Navíc je také osazena chromovaným držákem pro spolujezdce, černými zpětnými zrcátky a spojkou, ozubeným kolečkem, alternátorem a víkem vaček s broušeným povrchem.
Speciální edice našla inspiraci v některých detailech a berevném provedení Triumphu T140w TSS, jednoho z posledních Meridenských modelů, který sjel z linky v roce 1982.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):
Motokatalog.cz



TOPlist